Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (139)

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

Spíše televizní drama s výborným Phoenixem (netypicky zarostlý). Psychologicky to mohlo být propracovanější, vznikl by pak větší snímek. Náhod bylo snad až příliš a Ruffalo by mohl být trochu chytřejší (scénář by tedy měl být chytřeji napsaný). Atmosféra po incidentu u pumpy je vystižena emocionálně velmi silně. Za ni tu třetí hvězdičku. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Reservation Road bych označil jako "drama pro začátečníky". Všechno je jaksi zjednodušené, doslovné a naštěstí jsme ušetřeni scén, kdy se někdo dlouze přemýšlejíc dívá dlouze do prázdna. Formální stránka je bezchybná a Phoenix a Ruffalo ze sebe dávají všechno. Ovšem srovnávat s nejlepšími v žánru (napadá mě např. civilní Jako malé děti) se film nemůže. 70 % ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Filmek puštěn na doporučení Toreteho17/ Fenomenala. Dávám tři hvězdy a to jen za výtečné herecké výkony Phoenixe a Ruffala. Navíc dodávám, že výkon Phoenixe řadím snad za uplný TOP jeho kariéry! Jinak mě velmi mrzí, že se mi hodinka a půl táhla donekonečna a to když se u filmu děje, není něco v pořádku... 55% ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Reservation Road je na ČSFD hodně nedoceněný snímek. Každý tady píše o tom, že když natočil George Hotel Rwanda, tak od té doby bude točit jenom perfektní filmy. A pro mě tento film perfektní film. Jeho slabinou je, že už od začátku je jasné jak to skončí, ale stejně se na to musíte podívat. Skvělé herecké výkony celého tria Phoenix, Ruffalo a Connelly. Mě se to prostě líbilo. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl nepředstavitelně nudné stopáže. Asi tak bych shrnul dohromady tuhle nicnevzbuzující tragickou nicku. Smutný příběh, který podlemě do filmu vůbec nepatří, protože diváka nijak nezaujme a pak si jen vyčítá, že je nelidský, když ho emocionálně nepostihuje zabití 10letého chlpce při autonehodě. Hvězda že jsem neusnul. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama