foto

John Rothman

  • nar. 3.6.1949 (69 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Art
2015 Její kompozice
Miracle Polish (studentský film)
Stealing Chanel
The Real American
2014 Affluenza
2013 (Ne)zadaní
Northern Borders
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Prezidentské volby (TV film)
2010 Choose
2009 Adam
2008 Den, kdy se zastavila Země
The Understudy
Vdaná snoubenka
2007 Dohodnuto
Opravdový Jonathan
Reservation Road
2006 Let číslo 93
Skandál
Ďábel nosí Pradu
2005 Bláznivá olympiáda
Brooklynští humři
Prime
2004 Dveře v podlaze
Mám rád Huckabees
Smyčka
Starosti starosty
Taxi
2003 Daredevil
Easy
Good Night Valentino
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Kate a Leopold
Plán B
Řekni, že to tak není
2000 Freeware
Mary and Rhoda (TV film)
Pollock
Večeře po italsku
Woman Found Dead in Elevator
1999 24 Nights
Two Ninas
1998 Pohled z okna (TV film)
Stav obležení
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Further Gesture, A
Perfektní záskok
V nepřátelských vodách (TV film)
Ďáblův advokát
1996 Childhood's End
Rolničky, kam se podíváš
Spiklenci
1995 Vraždy podle předlohy
1993 Dobrodružství létající okurky
Gettysburg
Pan Báječný
Where the Rivers Flow North
1992 Mamma ci penso io
1991 Boy Who Cried Bitch, The
Separate But Equal (TV film)
1989 Vražda na Broadwayi
Zítra na shledanou
1988 My First Haircut
Povzbuzení
Velký
1987 Hello Again
Three O'Clock High
1986 Hořkost
Landscape with Waitress (TV film)
1985 Purpurová růže z Káhiry
1984 Krotitelé duchů
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
Zelig
1982 Sophiina volba
1980 Vzpomínky na hvězdný prach

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
In Loco Parentis (S19E15)
2017 One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (6)
Kravaťáci (TV seriál)
Character and Fitness (S06E16)
2016 One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
další epizody (5)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
Jak prosté (TV seriál)
Pět oranžových korálků (S03E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Terapie psycho (S15E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Reagan V. Reagan (S02E17)
2011 Private Practice (TV seriál)
Something Old, Something New (S04E20)
2010 Znuděný k smrti (TV seriál)
Super Ray je smrtelný! (S02E08)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Chosen (S13E11)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Skin Deep (S03E01)
1991 Zlaté časy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace