Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Je to zvláštny svet budúcnosti. Svet, v ktorom ľudia žijú na lietajúcich ostrovoch spojených mostami. Na každom ostrove žijú ľudia, ale aj jedinečné príšery, ktoré ľudia nazývajú drakmi. Lian Chu a Gwizdo sú postrachom týchto drakov. Vydajme sa spolu s nimi na cestu po týchto prazvláštnych ostrovoch a sledujme ich zápas s drakmi, aby priniesli ľuďom pokoj... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Je to už hodně dávno, co jsem na to koukal na Cartoon Network a líbily se mi všichni ti draci, ale hlavně ty ostrovy vznášející se ve vzduchu. Tehdy to pro mě mělo kouzlo, dnes by to bylo spíš za 3* (podle dvou dílů co jsem si letmo pustil) ale tehdy se mi to prostě líbilo, takže nostalgických 6,5/10. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Hoci je táto rozprávka rozprávkou o drakoch a ich lovcoch a je určená predovšetkým deťom, stavba príbehu a niektoré dialógy sú vhodné i pre dospelých. :) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu nemá seriál celistvý děj a chybí tady kostěný obří drak. Jinak to jede na stejné vlně vyloženě průměrné věci, kterou není ztráta času sledovat, ale zároveň divákovi nic moc nedá. Při sledování jsem si celou dobu říkal, že by byl můj splněný sen udělat to v CGI s přístupností 18+. To by byla kurva mrda! 55% ()

ZnalecH 

všechny recenze uživatele

Docela koukatelný pořad o lovcích draků Lian Chuovi a Gwizdovi, kteří se potýkají nejen s problémem přemnožených draků, ale i s problémem lstí, pastí a nečestností lidí. ()

Reklama

Reklama