Reklama

Reklama

Ward 13

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Austrálie, 2003, 15 min

Obsahy(1)

Srazí vás auto, v nemocnici vás poskládají do původního tvaru a zase vás hezky pustí. Chudák ale náš hlavní hrdina. Místo pěkné sestřičky s úsměvem na tváři ho v nemocnici přivítá "doktor" s poněkud křivým obličejem a děsivým úsměvem na tváři. Z této nemocnice si "doktoři" udělali jakousi výrobnu na mutanty všeho druhu. Hrdina má ale zřejmě svůj život rád a klidně zaboří svou botu do obličeje zeleného "před chvílí pána", aby si vybojoval své právo na obvyklý vzhled. (WDY)

(více)

Recenze (27)

Bajda 

všechny recenze uživatele

V téhle 15ti minutové parodii nechybí snad jediné filmové klišé béčkových i nebéčkových hororů. Dramatickou hudbou plnou smyčců počínaje a muži v maskách s motorovými pilami konče. Zažijeme honičky, souboje, jízdu o život (ne v autě ale na kolečkových křeslech), mutanty, šílené experimenty....mám pokračovat? Ano - skutečně se toho do 15ti minut vleze tolik :-) Navíc ve vtipné a odlehčené podobě. Jak se to Peterovi Cornwellovi povedlo ale máte čas rozmýšlet až po konci, protože v průběhu se ani na chvíli nudit nebudete. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek Ward 13 diváka především zaujme svou akčností. Po většinu děje se něco děje a je svědkem hned několika zvratů, které určují další hrdinovy kroky. Nejpůsobivější jsou však asi samotné souboje s nemocničním personálem, který hodlá neposlušného pacienta rozsekat na maděru. Právě v nich je i nutná dávka černého humoru, ke kterému nenadálé situace přímo svádějí. Divák se tak bude smát od ucha k uchu a zaručeně se nudit nebude. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto odzbrojující, černým humorem nasáklý kraťas, který během krátkých patnácti minut dá vzpomenout tolika akčním a hororovým šlágrům, že vám z toho půjde hlava kolem. A baví stejně dobře i při opakovaném zhlédnutí. Pak jsem zaregistroval jméno režiséra Petera Cornwella, které se mi zdálo dost povědomé. A beng ho, vždyť je to osoba, co stojí za povedenou duchařinou Hrůza v Connecticutu! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vskutku velmi povedený akční horror! Hlavního hrdinu srazí auto, což je samo o sobě děsivé. Kdyby jen tušil, že to nebude nic proti nemocnici, kde skončí na ,,léčení". Monstrum, operační sál hrůzy, nože, pily a dvouhlavý pes! Báječná jízda na kolečkovém křesle, na němž se hrdina, pronásledovaný šíleným doktorem, řítí do dechberoucího finále. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama