Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Chválim drsné poňatie a nápad s duchmi zosnulých psychopatov, ktorí si zo záhrobia prišli vybaviť účty s trojicou "gravedancerov" sa mi tiež páčil. Dej tu postupne pekne vygraduje a záverečné minúty sú jedna nepretržitá hororová nálož, škoda ale toho, že najmä vo finále sa citeľne prejaví nízky rozpočet filmu a najdôležitejšie scény sú tak nechutne digitálne. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem z toho Evil Dead, ale necítil jsem z toho onu nadsázku. I tak jsou Gravedancers slušnou duchařinou, kde se na nic nečeká a probuzení duchové se začnou vztekat poměrně brzy. Což je samozřejmě dobře. Už méně dobře vypadají digitální triky a taky masky oněch duchů, o šíleném závěru, kdy se už režisér totálně utrhl ze řetězu, ani nemluvě. Přesto jej jako celek hodnotím kladně, už jen za fajn herce a taky výraznou hudbu. Jen kdyby namísto té zběsilosti raději přibylo budování stísněné atmosféry... ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dráždivě peprná duchařina z atmosférou, tak hustou, že by se dala krájet, zhmotňujícími se přízraky(jsou totálně nakrknutý), tak děsivými, nakolik zrůdnější byli jejich činy, které spáchaly. Dominic Purcell se svojí mohutnou(i když poněkud topornější) postavou sice vypadá na to, že zvládne ustát cokoli, ale v tomhle případě mu jeho bicepsy moc nepomůžou, protože vyzvat k posmrtnému tanečku někoho, kdo o to vůbec nestojí, znamená dvě jistoty, pořádně si nadělat do kalhot a nedožít se následujícího úplňku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem byl připraven na nějakou hrůzu (tedy hrůzu jako provedení filmu), tak jsem byl nakonec spokojen. Objektivně spíše ke 3 hvězdám, ale ke včerejšímu deštivému večeru sedl tenhle snímek jako víno. Duchařské filmy už přinášejí málo nového, téma se jaksi vyčerpalo, a tak se hraje spíše na atmosféru. Ovšem má obliba v hřbitovech a záhrobních příbězích způsobila, že jsem se bavil. Jistě, nejlepší je asi rock and rollová scéna na hřbitově, která vás nutí smát se, a současně v podvědomí tušíte, že něco je špatně. Film užívá klasických prastarých postupů balady - vina a trest. A jak to vypadá, trestu, stejně jako v baladách maximálnímu, zdá se nejde uniknout. Uvítal bych více pochmurných scén - hrobů a mlhy, kupodivu gore moc není a nevadí to. Škoda, že digitální triky v závěru vypadají, jako by byl rozpočet vyčerpán a musely se vzít z nejlevnější PC hry (jeden si hned vzpomene na Trhák). A co by mne blažilo nejvíce - kdyby těm ožralým pakům na cintoríně hráli Ramones....uf! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)

Reklama

Reklama