Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh sleduje odlišné agendy zločinců, policistů a právníků, když se střetnou kvůli dodávce nelegálních střelných zbraní a dvojnásobné vraždě. Zločinec Earl Pike (Karl Urban) se snaží dostat nelegální sbírku zbraní své rodiny do bezpečného útočiště. (mokelembembe)

Diskuze

BoredSeal

BoredSeal (hodnocení, recenze)

Režisér nebyl schopný ten film tradičně dokončit ve střižně a k tomu se pak řešila soudně práva, tipuju, že to nevyjde nikdy.

malis.uo

malis.uo (hodnocení, recenze)

Nějak nerozumím tomu, že film, co nebyl uveden ani v kinech, má zde na csfd hodnocení???

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Stále to nevyšlo...řeší se pořád soud ohledně práv na film. Škoda, škoda, kriminálka s Karlem Urbanem by jistě byla zajímavá!

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

na imdb je k filmu zaujimava diskusia.......nooo pravdupovediac film mozno nepojde ani do kin ale straight to DVD....podla vsetkeho komercne nepredajny film......kaye vraj zostal verny svojej povesti a opat robil problemy.......ze vraj nedekoncenu verziu videl fishburne a pacilo sa mu to......niekto zas tvrdi ze film davali v cannes a bol to fakt pruser.....tak teraz neviem :-DD

D.I.G

D.I.G (hodnocení, recenze)

Herecké obsadenie vyzerá zaujímavo a k tomu režíser Kultu hákového kríža..............

Související novinky

Scarlett krade nejen srdce

Scarlett krade nejen srdce

07.09.2007

Každý ví, že nejlepšími přáteli krásných blondýnek jsou diamanty. Zpívala o tom kdysi Marylin Monroe a nedávno na houpačce vysoko nad parketem Moulin Rouge i Nicole Kidman. Teď si něco podobného bude… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno