Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (297)

heyda 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Na malém prostoru se podařilo vybudovat neuvěřitelně silnou a tíživou atmosféru, které pomáhají i fantastické herecké výkony všech zúčastněných. Jen ten závěr (poslední 3 minuty filmu) mi trochu kazí celý dojem z filmu. Kdybych byl přísnej, tak kvůli tomu dám 4 hvězdičky, ale zase na druhou stranu si tento horor zaslouží, aby se zobrazoval na csfd červeně a né modře, takže dám maximum. :-) Ke všemu Nadia Fares je neuvěřitelně sexy. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Počasí pod psa, lidožravého, vidláci mají... taťku dravého." Venku lítají hovna s háčkama, ve stodole vlasce s háčkama, na pánvi se smaží mňamka, klokánek en français dle Pohlreichova receptu. Zbloudilý advokát se ženou se třesou strachy před dvěma božskými psychovidláky, ti jsou pro změnu posraní strachy ze svého otce. Který pak bez zábran bude zkoumat tajemství hlubin opevněné broskvičky. Vše se zdá být v naprostém, krvavém pořádku. Jenže dvoupatrový šťoura (čili já) znechuceně ucedí: "I spit on your script!" Kvůli ne(pato)logickému chování obětí, vidláků a dokonce i čokla! Ten začal lidožravě funět u vrat stodoly a snažil se podhrabat, za účelem zakousnutí manželů (a jak říkal fotr i synáčci: "Ten se odsud nehne!"). Jenže vzápětí na půl hodinky zmizel, kam?! Že by šel vyhrabávat ze záhonku mrkev a celer, aby měl k "párečku"  zdravou přílohu? Nebo taťka: "Proč nejsou svázaní?!" a hned za to dal synáčkům do držky. Sám pak manžele nechal na ve stodole na pohodu, nesvázané a bez dozoru, dle libosti kout a sestrojovat pikle. Taky dobrý... ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Příběh sice postrádá jakýkoli nápad, ale tvůrci si to vynahradili na slušně originálních zabitích. Aby taky ne, při tak nízkém počtu protagonistů si mohli s každým pořádně vyhrát a minimálně dvě scény se vám zapíší hluboko do mozku. Jamie Blanks potvrdil pověst schopného horrorového řemeslníka (na Valentine raději zapomeňme) a rozhodně se můžeme těšit na jeho další kousek. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Parádní pecka. Je to hodně velká žánrovka, exploitation (resp. hixploitation) o úchylnejch farmerech a jejich nebohém páru, který vězní. Originalita tedy skoro žádná, ale tu dosyta nahrazuje špinavá stísněná atmosféra farmy, výborně zahraní záporáci (to jejich chování, gesta, proslovy, všechno výborně zvládnutý) a gore, kterej je tady těžce extrémní. V rámci žánru fakt špička a to pro silné nátury. Podobně jako u nedávno skouknutýho Fritt Vilt zaokrouhluju 4,5 nahoru, pač tu zas tolik pětek nevidím. Jo a jinak akorát (SPOILER) chudák malej klokánek, ale nebojte, věřím že se mu při natáčení jinak nic nestalo. No a jak se tak koukám, měl bych zase skouknout nějakou totální sračku které dám odpad, těch pětek dávám v poslední době hodně. Ale když ty filmy sou tak povedený :-) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Půjčit si loď, ztratit se za zkurveného počasí, najít útulné přístřeší se 2 sympaťáky Robem a Jimmym, jejich taťkou Poppym a nadrženým „nejlepším 4nohým přítelem člověka“ Honkym... = dobrodružství k nezapacení. Na všechno ostatní už totiž máme Eurocard/Master Card. Tomu říkám zážitkový víkend! Bungee jumping, seskok padákem, let stíhačkou, jízda Hummerem..... to už v současné době nikoho nezajímá a hlavně je to Nůůůůda. Lidé se stávají čím dál tím otrlejší a náročnější a překvapit je, je čím dál tím těžší. Tohle by ale mohlo zabrat, co myslíte?! Celkem povedená atmosferická (čemuž zdatně napomáhá zdařilý hudební doprovod) pochoutka s typickými (žánrovými) neduhy. To, že je to banda vymletejch magorů ještě nutně neznamená, že si musí nechávat („dobrovolně“ a tak do očí bijíce) nakládat. Teď nemám na mysli „lehce netradiční rybolov“ ve stodole, či sympatické (hodně bolestivé) taťkovo (resp. Pii) surprise, za které by se nemusel stydět ani takový rutinér Jigsaw, ale závěrečné „face to face“ . Snímek bych o pár min protáhl a hlavní hrdiny vypustil na projíždku po ostrově, užít si ještě pár „radovánek“ se sympaťákem Jimmym těsně v zádech. Škoda toho, stejně jako (ne) zcela využitého potenciálu. 65% Nadšenci žánru a „jemné pohlaví“ nechť si * přihodí. Kdy se vám totiž dámy poštěstí, vidět snímek, kdy chlap je vykreslen jako „baba“ (pardon, bezcharakterní slaboch) a situaci tak pevně do svých (nejen) rukou, bere žena a KONÁ! Zřejmě nebude úplná náhoda to vysoké hodnocení zdejších „feministek“ (všechna čest všem vyjímkám myšičko :-) Co vám budu povídat, moje (mužské) ego hodně (u)trpělo, nicméně Rob (nevýrazný R. Taylor) si zasloužil skončit min jako Honkyho „Pedigripal“, zatímco hl. hrdinka Pia (přesvědčivá N. Fares) nenechává nikoho na pochybách, že žena zahnaná do úzkých je....všehoschopná! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)
  • Úvodná sekvencia s titulkami bola jednou z posledných vecí nakrútených pre film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama