Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (296)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem od Storm Warning přesně to, co jsem čekal a chtěl. Psychická muka. Teror od strany balíků je podán tvrdě, ale realisticky. Krev teče až v poslední třetině, kde se celá situace vyhrocuje a žena bere zákon do vlastních rukou. Z oběti se tak stává tou, kdo jim dá všechno to utrpení pěkně sežrat. Hlavně první past ve stodole mi přišla celkem nápaditá, druhé úmrtí bolelo i mě, fuj... Jen mi vadil její mužský protějšek, poněvadž mi oproti ní připadal dost slabošský, nedokázal se včas postavit svým věznitelům. Ale jinak skvělý hixploitation, jenž frčí v zaběhnutých kolejí a vůbec to nevadí. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, to byl totiz hodne solidni masakr. Pribeh sice postrada jakejkoliv originalni napad, takze to cely pripomina texaskej masakr, akorat, ze obeti nejsou uvriskany pubertaci, ale pekne drsna zenska a jeji manzilek a vrahove jsou sice posahany dementi, ale ne nejaky uplne zvirata a navic maj vostry kecy a semtam slusnou hlasku. Jinak pribeh je paradne vygradovanej, jelikoz se to podstatny deje v noci za bourky, tak to ma hodne paradni atmosferu a neni zadny dlouhy okecavani, nez se na scenu dostavi zabijaci. No a zaverecnej asi 20 minutovej ultra masakr je naprosto kulervouci. Co se tyce smrti, je jich tu malo, ale s kazdou si tvurci vyhrali, je paradne krvava a hodne brutalni, takze to nakonec staci. No a ke vsemu tu je jeste svizna a drsna hudba a na horor nadprumerny herci, takze si nemuzu pomoct a musim dat 5*. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Je veľmi málo hororov ktoré dokážu zo zabehnutých koľají akoby predpísaných vyvražďovačiek vyjsť čo i len trošku originálnym spôsobom a keď sa už nejaký taký objaví vždy mu niečo dôležité chýba ako napr. atmosféra, režisérska zručnosť alebo poriadna surovosť a tak sa maximálne zmôžu na nepredvídané vyvražďovanie v tom najodvážnejšom zlikvidovaním úplne všetkých. Našťastie STORM WARNING je žánrová lahôdka ktorá sa vyhla týmto neduhom a pritom rešpektujúca pravidlá žánru. Je až prekvapivo dobre natočená s vyšperkovanými mordami kde objektív kamery nemá problém zachytiť najdetailnejšie deformácie ľudského tela. Žiadny teenageri, tentoraz dobrí herci a na výsledku je to hneď poznať. V podstate len dve obete a ich traja terorizujúci vyvrheli spoločnosti do ktorých prstov sa nechtiac dostanú. Po dopozeraní som ostal poriadne prekvapený že tento rejža predtým natočil priemerný VALENTINE. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Austrálie – moře, klokani, pohádková pobřeží.. a taky jedna temná noc, která má ještě dlouho do svítání. Režisér Jamie Blanks dal filmového hororu naneštěstí Temnou legendu i Valentine a pak se na čas odmlčel. Zřejmě vědom si předešlých chyb natočil jednohubkový thriller o mladém páru (kdy žezlo zodpovědnosti přebírá jemnější polovina), který se na opuštěném ostrově před bouřkou schová do zdánlivě prázdné barabizny, aby záhy zjistil, že vlastníky jsou nadržení pěstitelé marihuany. Netradiční žánrový přírůstek s náběhem do „soft-porna“ se NAŠTĚSTÍ vyhnul všem náhlým zvratům a relativně i nelogickým rozhodnutím (srdečně děkuju i za absenci všelijakých virů, mutantů i zombie), povedenou rodinku stylizoval do trojice negramotných farmářů (nejsou však pouhými figurkami), kteří vám kdykoliv pomůžou podržet bezmocnou kořist (zvířecí, i tu lidskou). Blanks (věnuje se i kameře, střihu a – čímž tu mimochodem příjemně přesvědčil – i filmové hudbě) navíc slušně buduje atmosféru, teenagery vyměnil za "skutečné" herce (Nadia Fares je dalším zářezem do kategorie vlhkých snů a navíc to vypadá, že je sestrou samotného MacGyvera), poměrně velkou část ponechal psychickému i fyzickému ponižování milenců, a tak ani nevadí, že se tu s originalitou příliš neplýtvá!! Těch kladů tu je přece jenom s ohledem na žánr víc (a to se počítá), proto jdu nakonec do vyšších čísel!! ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Po čajíčkovém Valentine přichází Blanks znovu, tentokrát s brutální, syrovou atmosférou v první půli (záměrně tady nebu vzpomínat na Wolf Creek), a která vrcholí opravdu příjemným gore s perspektivou Wrong Turn 2. V Cannes si prý publikum zakrývalo oči a křičelo. No, já ´sem se po dlouhém čekání pohodlně usadil v křesle a spokojeně chrochtal blahem. Nose job, Jamie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Melbourne (Austrália) od 15. mája do 19. júna 2006. (Arsenal83)
  • Psa - rotvajlera Honkyeho si zahralo viacero psíkov. (MikaelSVK)
  • Při natáčení snímku bylo v Austrálii zrovna období sucha, tak ve většině scén bylo později deštivé počasí doděláno počítačem. (Chatterer)

Reklama

Reklama