Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (297)

lamps 

všechny recenze uživatele

Expozice je až trapně matná a sterilní (dozvíme se jen, že hlavní hrdinka je z Francie a tuze jí nevoní zabíjení čehokoli), ale zbytek mě docela posadil na prdel. První hixploitation od původního Texaského masakru, který mě nenudil, fyzicky zhnusil, překvapil a navodil starost o kladné postavy a čirý odpor k záporákům. Stylisticky sice nijak výrazné a občas až moc hrrr (nenechte se předešlou větou zmýlit, Texaský masakr je úplně někde jinde), ale Blanks má film celou dobu pevně v rukou, navozuje uvěřitelný psychický teror a nakonec rozpoutává nápaditou revenge párty, během níž držíte sexy kočičce palce a překvapivě málo se chytáte za hlavu kvůli nelogickému chování postav nebo nepravděpodobným následkům. A když přijde na fyzické násilí, má to grády a požadovaný efekt (dvě scény si budu pamatovat fakt dlouho). Furt jsem si říkal, že se to nakonec nějak shodí a obhájím si průměrný hodnocení, ale ono ne. Malá, nenápadná, sympatická zabíjačka. Horror fans sem. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Storm Warning je exploitation, kterých jsem viděl už docela dost, přesto v lecčems vybočuje. Možná je to tím, že s australským hororem jsem se tu setkal vůbec poprvé a filmaři z australského kontinentu se s tím teda vůbec nemažou. Naštěstí se nebáli přidat i kousek humoru a hlavně notnou dávku zanícení pro tento hororový subžánr, se kterým nakládají jakoby v old-schoolovém balení- a to bude možná ono, čím Storm Warning vybočuje od podobných snímků- nestříká tu pouze krev, ale i nadšení pro danou věc. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Do lesa sa neoplatí vždy chodiť, zavše tam môžeš naraziť na vyplatlaného sedliaka, čo nemá ani prvý stupeň základky a rád si v rámci voľného času, ktorého má neúrekom, len tak povraždí. Hororová klasika, veľa krvi a možné ľudské obete. Bez nadprirodzena, ktoré ja tak obľubujem, ale toto nie je ten druh, kde by sa hodil. Na konci sa však aj tak človek opýta: A kto tu bol vlastne ten psychopat? ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ne, že by studiová hixploitation se známými herci byla principielně nesmysl, viz. STRAŠÁCI nebo VYSVOBOZENÍ. Jenže syrová, kontroverzní a brutální 70. léta jsou dávno pryč a dneska znamená známá herečka v hlavní roli především to, že znásilnění nebude (jako zde) nebo bude bleskové a pes po něm neštěkne (PRAVIDLA NÁSILÍ). A vypulírovaný vizuál smrdící počítačem syrovosti taky dvakrát nepomáhá, stejně jako nepřidává mcgayverovská past ve stodole na realističnosti nebo zcela nepřekvapivý děj na zábavnosti. Takže zbývá jen trocha té šikany, solidní řezničiny (s jednou pěknou vaginální vychytávkou) a typově fajn herci (sexy Fares, trojice buranů). ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

páreček manželů se vydá rybařit a protože pán, ač právník, nebude patřit zrovna mezi nejbystřejší (a nejstatečnější, což bych mu ještě odpustila..), ocitnou se na ostrově, na farmě, která patří taťkovi úchylákovi a jeho dvěma synáčkům podobného ražení.. kdopak se asi dočká dalšího rána? a já se budu znovu opakovat, že je to všechno stejný, stejný, stejný.. neni to šokantní - je to trapný, neni to strašidelný - je to nudný.. a ta proměna paninky v macgyvera (jak tu již bylo vtipně zmíněno) a její proslov o rozlíceném psovi.. páni.. tak to bylo na potrhání se smíchy.. což asi nebylo záměrem... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Melbourne (Austrália) od 15. mája do 19. júna 2006. (Arsenal83)
  • Mláďa kengury bola len bábka, ktorá bola vylepšené cez CGI. (Arsenal83)

Reklama

Reklama