Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečně laciné béčko,kde sice Steven vypadá,že za 5 minut praskne,ale dalo se na to dívat,ze všech 24 filmů,který natočil od roku 1998,je tenhle asi 5 sledovatelný,mezi tunami odpadních sraček,ze kterých má fanda jeho pecek ze začátku kariéry težká traumata,deprese a akutní dávicí efekt.Příběh se netopí v absurditě,má slušný střih a Steven těch par ran rozdá...40%. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seagal se zas trošku zvednul a natočil docela dobrej film. Na otočky a tyhle skopičiny už se díky bohu vykašlal a mlátí lidi starým dobrým aikidem. Načne to dvouma mexičanama, pak mlátí drsné negry, okoření to partou skinů, aby ve finále postřílel megapartu negrů a zkorumpovanýho policajta k tomu. Danny Trejo je tam asi 3 minuty, ale hodně se mi líbil Eddie Griffin coby hláškující boss negrů. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrné akční béčko, ve kterém Steven Seagal jako Simon Ballister řádí skoro jak za starých dobrých časů, kdy jeho filmy měly šťávu. Příběh snímku otevírá vražda mladého policisty, která byla evidentně na objednávku. Policie mlží jak jen může, ale jen do té doby, dokud na scénu nepřichází otec zavražděného Simon Ballister, který bere spravedlnost stylovým způsobem do svých rukou. Vraha svého syna chce dopadnout za každou cenu, takže pořádně zatopí členům dvou místních gangů, mimochodem bose jednoho gangu si střihnul Danny Trejo, i zkorumpované policii. Seagalova postava působí uvěřitelně a likvidace protivníků je vskutku parádní. Snímek celkem svižně odsýpá, ale i tak se bohužel dostaví nudnější sekvence. Za zmínku ještě stojí postava vůdce černošského gangu, kterou výborně ztvárnil Eddie Griffin, jehož hlášky jsou nezapomenutelné. U mě poctivé tři hvězdy. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Seagalův průměr, který víc pobaví hláškami než samotnou akcí. Steven nakopává zadek klukům z East Side gangu, tu a tam srovná i nějakého toho drzého kolemjdoucího a pokud ho náhodou někdo počastuje ostřejšími výrazy, nebojí se oplácet stejnou mincí. Škoda, že pan režisér není bůhvíjaký umělec a svou neohrabanou režií tak trochu "kazí" celkový dojem. 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Film se natáčel v Albuquerque v Novém Mexiku a v Los Angeles. (rafix)
  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)

Reklama

Reklama