Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Steven se pořád topí v céčkové kategorii, třebaže svým charismatem a pověstí má dle mého soudu na víc. Zřejmě mu to stačí. Nevím. Tento film mi připomínal první čtyři Stevenovy filmy, které byly ve stylu "Vy jste ublížili mé rodině, já nekompromisně půjdu po tom, kdo to udělal. Nikdy se nezastavím a vemte jed na to, že dokončím to, co jsem si předsevzal". Jenže... Buď je na to Steven už starý nebo schválně jeho akční scény nejsou snímány tak, aby lahodily divákovu oku. Což ve svém důsledku znamená, že zbyde jen jakýsi opar a frajerská slova ve smyslu: "Ty jsi špatný jako oni - Ne, já jsem horší". ()

petero 

všechny recenze uživatele

Seagal is Back !!! Škoda že len spať v B kategórii. Toto proste na kino film nie je a osobne dosť pochybujem že už niekedy aj bude. Proste Steven má už svoje roky a vidieť to hlavne na bojových scénach ktoré sa odohrávajú buď v tme alebo sú zostrihané tak, že zo Seagala vidíme len ruky ako mlátia protivníka, takže kľudne to môže byť aj niekto iný. Pár ťahov predvedie ale je to dosť smutné, keď v dnešnej dobe z herca ktorý nevie žiadne bojové umenia vedia spraviť kung-fu boha (Keanu Reeves v Matrix) a Stevenove ťahy tak môžme obdivovať leda tak v jeho filmovích začiatkoch. A tak Seagal v poslednom čase už začína protivníkov viac strieľať ako mlátiť. Urban Justice má tak jednoduchý scenár až je to krásne. Postavy si povedia to čo potrebujú, žiadne zbytočné kecy ktoré by to len strápnili a film i keď miestami nezáživný nepôsobí trápne ale práve naopak, tentokrát vyznieva v prospech Seagala. Keď v poslednom zábere a po svojej krvavej ceste zanechajúc za sebou slušnú zbierku mŕtvych gangstrov nakráča pred kameru, tak si proste poviete, že to zas nebolo až tak zlé. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal je zase jednou nasranej fotřík, kterému zabili dítě. Mlátí latinoameričany, černochy, bělochy, zkorumpované policajty, gangstery, láme jim ruce, nohy, vazy a je mu při tom většinou vidět i do ksichtu. K tomu hraje hip hopová muzika, občas se objeví nějaká hot gangsterská šlápota, gangsta negři jsou klasicky k smíchu cool drsňáci. Prostě v pohodě levný béčkový akčňák se Seagalem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Lepší už to asi nebude. Na druhou stránku to mohlo být i horší. Takhle je to další z řady akčňáků, který divák bez újmy přežije ale rychle na něj zapomene a nebude ho chtít už nikdy vidět. Co film zachraňuje jsou (alespoň pro mě) pořád zajímavé Seagalovské chvaty, které stále mají něco do sebe ale na druhou stranu film zbytečně schazují jsou ostatní akční scény jako třeba debilně zpomalované přestřelky nebo nezajímavá automobilová honička. A co se týká hereckých výkonů tak Steven zde předvádí svůj standard a Eddie Griffin jako gangster je spíše směšný. ()

majo_svk 

všechny recenze uživatele

Film je celkom dobrý, ale veľký návrat sa nekoná. Steve je takmer dokonalý, bojové scény zvláda slušne a konečne môžeme vidieť aj jeho skvelý bojový štýl. Celkový pozitívny dojem zo snímku však narúšajú skurvené a smiešne zábery z vnútra auta, v ktorom sa Seagal preháňa po ulici. Okrem toho aj neskutočne posraný strih, spomaľované prestrelky a zbytočne veľa umelo vyzerajúcej krvi. Proste Steven sa môže akokoľvek snažiť a jeho filmy nebudú mať úspech, kým pri ňom bude stáť taký filmový štáb, ktorý pokazí všetko čo sa len dá. Pravda však je to, že ide o najlepší Steveho film od Lovca policajtov. Osobne som rád, že to dopadlo aspoň takto. Ja Stevemu stále verím a už teraz sa teším na ďalšie jeho filmy. Jeho bojový štýl má v akčnom filme nezastupiteľné miesto a nikto ho nemôže nahradiť. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno