Reklama

Reklama

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Seagalovi picnu syna a tak sa rozhodne, ze on picne kazdeho na koho natrafi a tvari sa pritom, ze patra po vrahovi. To patranie pôsobi rovnako atraktivne ako prostredie v ktorom sa to odohrava. Hemži sa to tu gangstrami, ktori su cool, badass a podobne. Napriek atratktivnemu nametu to je po dejovej stranke totalna nuda. Akcne sceny na tom nie su ovela lepsie. Je tu jedna mizerna nahanacka a niekolko trapnych amatersky pôsobiacich prestreliek. No a hlavne tu je na toto medvedikovske Seagalove obdobie dost vela bitiek, v ktorych casto vidno samotneho majstra osobne. Skoda len, ze ich neraz nici bleskovy strih az je neprijemne ich sledovat. Ale sem tam som v tych fragmentoch nieco videl aj ja. Je tam par slusnych drsnych technik. Najviac sa mi pacilo ako Seagal zasadne ineho tucniaka a zlomi mu väzy. Z obsadenia zaujme, ze sa tu v jednej scene mihne Danny Trejo. Asi z kamaradstva. Zbytocna scena. Samotny Seagal vyzeral proste vyzrato, ale este sa celkom stylovo obliekal a nemal ten odporny image so satkou, okuliarmi a briadkou aky ma dnes. Ale naproti tomu je Seagal casto snimany v tme, co pôsobi divne. V tomto je Seagal jedinecny. Ked uz si myslite, ze spadol na totalne dno, tak vam potom ukaze, ze sa da klesnut este hlbsie a spätne si zacnete mysliet o jeho velkych srackach, ze to nie su az tak zle filmy. Ja si to teda myslim a tento film je o chlp lepsi len vdaka velkemu mnozstvu bitiek. 1/10. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím??? No ne. Po dlouhatánských měsících kdy Steven nebyl schopen natočit ucházející film, přišlo překvapení na které se dá vážně koukat. Nevím jestli je to tím prostředím ve kterém se děj odehrává nebo tím že Steven nám zhubnul 5 kilo. Ale tohle bych vážně od něho nečekal. Snad to nebude jen chvilková záležitost a Steven se konečně vyhrabe z propadliště do béčkových filmů. Moje osobní hodnocení je 65% a troufám si tvrdit - mě Urban Justice sedl líp než Lovec policajtů, sice nevím jak je to možné, ale je to tak!!! ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Čo si budeme nahovárať. Stále je to veľmi zlé. Ale neviem či sa mi to zdalo, ale Steven my prišiel o trochu chudší. Nie moc ale trošičku. Aj to sa počíta. Hlášky sú a to je dôležité. Bez nich to moc nemá cenu. Akcia je slušná (na Seagalovské pomery) aj bitky sa tu nájdu. Danny Trejo tu hrá len v jednej scéne, čo je škoda. Eddie Griffin celkom ujde ale tento film nezachráni skoro nič. Toto je môj 25 film kde hrá Steven Seagal. A môžem povedať už som od neho videl asi všetko čo môže ponúknuť, takže sui dávam dočasne pauzu. Ale som ochotný pozrieť len niečo čo bude mať nad 55% alebo kde hrá vedlajšiu úlohu. Nech to je aspoň Béčko, ale Céčková kategória ma už nebaví ani z recesie. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch Seagalovek, které natočil po roce 2000 kdy už neměl takovou slávu a kdy už mu začalo být vyčítáno, že tloustne atd, ale potom co jsem to viděl po nějaké době tak musím říct, že je to to lepší z jeho tvorby. Kupodivu ten snímek ujde a oproti ještě novějším filmům se Stevenem zde jsou docela dobře vidět souboje, neříkám, že je to nějaké výstavní, ale oproti filmům po roce 2010 co natočil, tak je to na slušné úrovni a je tady si ty souboje dělal sám bez dubléra. Příběh na tento žánr samozřejmě není nějak originální, ale to vůbec nevadí, natočené to je na poměry Stevenových filmů a béčkových filmů docela obstojně až na některý věci co mi vadili jako třeba honička autem kde to pozadí z ateliéru je takový no víte a závěrečnej souboj mohl být lepší . Takže kdo má rád Seagala tak tady bude spíš spokojenej. Za mě celkově 70% a čtyři hvězdy ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No a po dlhej dobe tu mame KONECNE priemerny film so Stevom na cele. Scenar je velmi jednoduchy, ide o pomstu za syna. Pacia sa mi vsak po dlhej dobe akcne sceny, aj ked su zmatene natocene. Stevo vsak chvalabohu nezabudol, ze ma 7. dan z aikida, takze sa dockame aj par zapasov. Tie uz sice nemaju na filmy typu Hard to Kill, Nemilosrdna Spravedlnost alebo Nico, ale su aspon trochu uveritelne, lebo Stevo schudol. Zaujimava bola aj autonahanacka a posledna dost extremna a surova prestrelka. Som rad aj tomu faktu, ze som sa pozeral na akcnak, pri kotorom som pod lhej dobe nemusel od hrozy sa chytat za hlavu a nemusel som ani prevracat ocami. Za dve minus povazujem to, ze Stevo vlastni auto, ktore sa po prestrelkach vie cez noc samo opravit a to druhe minus je to, ze Seagalak ma len 1 kabat, v ktorom spi, zobudza sa, byva, ranajkuje, obeduje, pije, asi sa aj sprchuje v tom kabate, pracuje, oddychuje, chodi, mlati zloduchov, vykonava potrebu malu i velku ... no ty kokos, to by som chcel vidiet jak musi smrdiet ten kabat po tyzdni..... takze iba dva vyraznejsie negativa - to sa da, nie je az take hrozne. Konecne pozeratelny trochu nadpriemerny Stevov film -- 69 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)

Reklama

Reklama