Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

cubajz 

všechny recenze uživatele

od tohoto animáku jsem čekal o dost víc, už jen kvůli proklamovanému srovnání se South Parkem - tomu však Terkel nesahá ani po kotníky ať už se zábavnosti, muzikálních čísel, vulgárních hlášek, brutality či sympatičnosti postav týče. Měl jsem co dělat, abych udržel pozornost i těch 70 minut co film má... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Deštěm se šíří SARS! Patrně se někdo v Dánsku zamiloval do South Parku, patrně někdo, kdo to neměl v hlavě zcela v pořádku. Scénárista musel být úchyl, jiné vysvětlení je jen těžko možné. Příliš lacině hrubé, vulgární, nesmyslné, aby to bylo vtipné (nebo aby to bylo cokoliv jiného). A jak píše Gr!mReefer chvalozpěvy o originálním znění - dost možná, ale anglická verze je až na písničky naprosto strašná. ()

Reklama

M-arta 

všechny recenze uživatele

Smíšené pocity ... Asi jsem od toho čekala moc. Dány už mám zaškatulkované jako veselé hračičkáře a vtipné brachy a bohužel.... Mám ráda i drsný humor, ale tady se snad ani nějak nevyskytoval - ten humor. Spíš jsem měla dojem, jako by šlo hlavně o to maximálně podkuřovat cílové skupině. Odpověď na South Park? V čem? Nenucené používání vulgarismů či násilí už dneska přece není ve filmu žádné tabu ani revoluce. Jediné, o čem vypovídá, je snad doba sama o sobě.Proč by mě mělo bavit, pokud to nebude spojeno ještě s něčím, co má opravdu jiskru? Nicméně aspoň pár úsměvů bylo... :-) I Marek Eben potěšil. Výtvarná stylizace mi připadala docela vyrovnaná, ale spíš studená - ani mě ani nezaujala, ani moc neurážela... Nejvíc mi tam chyběl takový ten vnitřní zápal tvůrců, veselí, rozjívenost a radost, ktera by z takového filmu mohla nenuceně aspoň ukapávat... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Celou dobu, co jsem šla ráno do práce, jsem přemýšlela, kolik tomu nasázím, protože už jsem to včera večer nestihla... Pak jsem se zamýšlela nad tím, co mě dnes čeká a když jsem se z těch libých myšlenek pokaždé nechala vytrhnout nějakou písničkou z příběhu, měla jsem náhle jasno, VenDulin objevila svoje guilty pleasure... chichi, dokonalé, aneb jak by řekli Terkel s Jasonem, hustý! Se stylem animace nemám problém, s předvídavostí taky ne, jen bych fakt nechtěla být mladší ségrou tohoto nevyváženého týpka, jau! Co mě úžasně potěšilo, byl český dabing s Markem Ebenem v čele, chtěla bych se zúčastnit nahrávání ve studiu třeba byť jen jako malá muška na zdi... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Děsivé, děsivé, sakra děsivé. Kdysi jsem absolutně nevěděl, co si to vlastně pouštím, dodneška se musím smát tomu, jaká slátanina z dánských filmových rukou vůbec dokázala vzejít. I tak ale musím po 2 a půl roce upravit hodnocení, protože jsem začal poslední dobou animované filmy pro starší věkovou skupinu přímo hltat. A i v prostém Terkelovi se objevily hlášky, na které do smrti nezapomenu. "Ještě že ta tlustá kráva nikomu nepřistála na hlavu" ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Stewart Stardust, Terkelův strýček, je jméno jedné postavy, kterou hrál Anders Matthesen (Terkel) v seriálu Jul på Vesterbro (2003). (HappySmile)
  • Během scény ve třídě, kdy třídní učitelka vykládá o výletě, je možné si všimnout, že Terkelova ruka projede židlí. (ČSFD)
  • Text rapové písně v podání Terkela napsal pro českou verzi Adam Svatoš, známý spíše pod přezdívkou Deph či Kato z legendární skupiny Chaozz. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama