Reklama

Reklama

Únos

  • USA Lifted
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2006, 5 min

Když se přehnaně sebejistý mladý mimozemšťan nachomýtne k řízení vesmírné lodi, musí se pod přísným dohledem kritického mentora pokusit unést podřimujícího farmáře. Únosy lidí však vyžadují preciznost a zručnost. Po několika chybných úkonech je nadmíru jasné, proč každoročně nezmizí mnohem více lidí. (HBO Europe)

Recenze (248)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Při tomhle krátkometrážním snímku jsem se smála tak, že jsem málem spadla ze židle. Nemělo to jedinou chybičku. Bylo to nápadité a mělo to spád. Hlavně to bylo vtipné. Nejen člověk se svými chybami učí, že? Zkoušky se dají dělat ze všeho. I z takové poněkud zvláštní disciplíny, jako byla právě tato. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přiletí létající talíř, brilantně zaparkuje nad domem, vypálí světelný paprsek, zachytí jeden kus člověka a odfrčí provést pitvu pozemšťana do vzdálené galaxie. Tak si to všichni představujeme, aniž bychom rozkmitali jediný mozkový závit ke zjištění, kde se ty zelené potvory učí té strojové přesnosti. Odpovědí na nepoloženou otázku je tento zábavný instruktážní animák. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, takovou zkoušku bych asi nechtěla zažít. O animaci se ani nemusíme bavit, super, ale spíše mě tady dostávala ta hudba a neubránila jsem se výbuchu smíchu, kdy se mu to konečně povedlo a člověk stoupal ve světelném paprsku za hudby, jež znám, ale absolutně si nemůžu vzpomenout, co to bylo za písničku. Mám ale pocit, že nějaká od Queenu. Jinak ten úplný konec byl vcelku předvídatelný potom, ale i tak perfektní. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj asi najslabší kraťas, ktorý ma vôbec nenavnadil. Týmpádom som sa aj zľakol, že film nebude mať potrebné grády. Ide o to, že čím lepší kraťas, tým lepší film. A ani tu som sa nemýlil. Ratatouille bol geniálnou náhradou za týchto pár minút skoro nevypointovaného záveru. Nebyť zapípania budíka, idem ešte nižšie. 65%. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hezký nápad a umně použité žánrové propriety, tradičně kvalitní animace. Ale "příběh" a celková vtipnost nula nula nic, překvapivě i pět minut může stačit na vytěžení "tématu" a krmení diváka převařenou kaší. Jeden vtípek v tradičním pixaráckém celovečeráku by byl daleko vděčnější než tenhle sice ne špatný, ale za obvyklou úrovní kvality práce studia značně zaostávající kraťas. Ale tak co, on i samotný Ratatouille byl takový...jiný. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Na přístrojové desce kosmické lodi je přesně 2 000 tlačítek. (HappySmile)
  • V tomto krátkometrážnom filme môžeme počuť skladbu "Pump It" od skupiny The Black Eyed Peas i pieseň "The Final Countdown" od kapely Europe. (ludovit14)

Reklama

Reklama