Reklama

Reklama

Irina Palm

  • Belgie Irina Palm (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jde o život, tak k čemu jsou předsudky a stud.
Příběh padesátnice Maggie, která se jednoho dne nechá zaměstnat v nočním klubu londýnského Soho. V zoufalé snaze získat peníze na operaci vážně nemocného vnuka přijme práci, nad níž by se dosud při pouhé zmínce zarděla studem. Pozoruhodné šansoniérce a herečce Marianne Faithfullové je v romantické tragikomedii neméně skvělým protihráčem kusturicovský herec Miki Manojlović, jehož na první pohled hochštaplerský majitel klubu začne díky odzbrojující přirozenosti stárnoucí ženy znovu vnímat hluboko zasuté city. Bizarní idyla nově nabyté Maggiiny existence končí okamžikem, kdy se o nové, byť dočasné identitě dozvídají nejen pomlouvačné sousedky, ale především syn Tom. Nevtíravě osobitá režie Sama Garbarského dává prostor strhujícímu herectví, jehož působivost umocňuje skvěle vystavěná atmosféra s melancholickým hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

pm 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, které mě nutí k zamyšlení. Ano, všichni rádi tvrdíme, jak bychom pro své děti a nejbližší byli schopní nejvyšších obětí, ale co když se ukáže, že zemřít je mnohem snazší, nežli odhodit sebeúctu? Ale pokud by Irinina snaha nebyla zbytečná, pak i ta třešinka na dortu v podobě měkkosrdcatého majitele nočního klubu s tváří Mikiho Manojloviće by mohla chutnat dokonale.90% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že o filmu typu Vlhká místa se divák dozví, aniž by se jakkoli snažil. Na rozdíl od toho Irina Palm už nám věkem poněkud zapadla a na takové ČT 2 bych si o ní ani neopřela kolo. Leč film je to veskrze zábavný a já nevidím důvod, proč ho nedoporučit celé rodině. Je v tom všechno, láska, odpuštění a nakonec i to rodinné štěstí. ()

Reklama

Tomco 

všechny recenze uživatele

velmi dojemna sklucujuca drama o tom, aky dokaze byt zivot pes a tiez o cloveku, ktory sa nechce tej hnusnej realite poddat a musi jednoducho padnut hlboko a v tomto pripade ozaj hlboko pod svoju uroven. okrem silneho pribehu na doveryhodnosti celeho projektu prispievaju velmi autenticke herecke vykony, a to tak v pripade marianne faithullovej, ktora svojej starnucej babickovskej postave maggie/irine dokazala sarmantne a zaroven dojimavo vykuzlit profil mature handjob kurvicky, ako aj v pripade majitela bordelu, ktoreho "svinsky" dobre uhral kusturicov oblubenec miki manojlovic. ()

conery1 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že pre svojich blízkych urobíme čokoľvek. Väčšinou to aj pri tých slovách zostane. Maggie prešla k činu. Uspokojovala rukou mužov za 800 libier týždenne aby zaplatila liečbu svojho vnuka. A čo morálka ? Kto je vlastne nemorálny ? Jedinec ? Alebo spoločnosť, ktorá tieto služby ponúka ? V núdzi poznáš priateľa sa hovorí. Keby ten finančný obnos dostávala za umývanie okien, tak by umývala okná a netrápil by ju " penisový lakeť ". ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mě překvapila depresivní atmosféra, jelikož z vyprávění přátel jsem pochopila, že to bude komedie, ačkoli vtipná scéna by se taky našla (Maggie odhaluje kamarádkám, co je její nová práce u tea and biscuits), bylo to ale spíš příjemné překvapení. Mělo to spád, a i když, jako ve spoustě filmů a nikdy to nepochopím, se i zde objevila postava, která odmítá reagovat racionálně (Maggiin syn, kterej místo, aby byl vděčný za těžce vydělaný peníze, který mu zachrání syna, dostane hysterák), a i když je tady podle mě trochu zbytečná linie lásky (ale celkem vkusně podaná), líbilo se mi to. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama