Reklama

Reklama

Smrtící temnota

  • USA The Cavern (více)

Obsahy(1)

Skupina amerických speleologů se vypraví na průzkum neznámé jeskyně, ale podivná síla zavalí vchod a všechny uvězní smrtící temnota. Bestie, která postupně zabíjí jeskyňáře v temné pasti, nemusí být duch ani zvíře. Skutečnost je však ještě strašnější... (oficiální text distributora)

Recenze (57)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Slušný film, který utápí nedostatek peněz v někdy naprosté temnotě. Sice jsou některé scény dosti nechutné, ale je to horror. Bohužel, naprosto stupidní závěr filmu zabíjí vše, co bylo celkem dobré. Budu-li parafrázovat oficiální text distributora, skutečnost je však ještě hloupější, než byste čekali. ()

Yarwen odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, u kterých jsou akční scény rozstříhané natolik, že divák nepozná, kdo dal nebo obdržel ránu, natož kdo zrovna útočí nebo ránu vykrývá - a je jedno, jestli je důvodem nedostatek peněz, masek nebo umu režiséra či herců. Zde jsou ovšem akce rozstříhané natolik, že člověk nemá nejmenší šanci ani vytušit co se děje - je to v podsatě dvacet třicet sekund naprosto o ničem. Takže "odpad", neboť není nic dalšího, co by snímek táhlo vzůru. ()

Reklama

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Jdou jako úderníci v SSSR - plní plán v překračování hranice debility. Nesympatická skupinka lidí, katastrofální roztřesená zfetovaná kamera, kde divák nic nevidí, nekonečná tma, pár světýlek - opravdu nedoporučuji epileptikům. Je to nekonečné černo kinematografie - opravdový a nefalšovaný běs. Herecké výkony, scénář a dialogy - do prdele! To je vlastně přesná charakteristika snímku. Tam je opravdová černá tma a nejsou tam žádné strašidla! ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

To byl panečku horor... Zkrácený scénář - vlezeme do jeskyně a bádáme, nastává 1. smrt a hned tu máme paniku křik, řev, zmatenou kameru pak nastává uklidnění a útěk pak zase křik,řev, zametená kamera... pak, aby to nebylo pořád totéž, tak nám začnou docházet baterie a přidáme nějaké to obviňování kdo tam koho nechal atd... K tomu nezajímavý herci. A to ,,velkolepé,, finále? Pokud to byl fakt člověk tak jak posunul na začátku ten obrovský balvan a jak přežil několik dávek kulek? A co jako měla znamenat ta ,,akce,, s těmi holkami? Fakt bída... odpad (zvažoval jsem 1z5, ale nevím co bych vyzdvihl, abych ji mohl dát) ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Skupina amerických skoro teenagerů se vydává na průzkum jedné prastaré jeskyně. Podle pradávného hesla, že bez adrenalinu není žádná sranda, za nimi někdo zavalí vchod, a všichni jsou uvězněni v "Smrtící temnotě". A to doslova - jeden po druhém se se smrtí setkávají v obětí více než intimním... Ehm ehm, tak nevím, čím si jeskyně a speleologie vysloužili tu čest být předním zástupcem béčkových (- až zetkových) filmů. Snad jsem ještě neviděl film, který by se odehrával v podzemí, a který by si zasloužil více než jednu hvězdičku. Smrtící temnota rozhodně z této dlouhé řady nevystupuje, ba naopak se stává čelním představitelem "podzemních sra.ek". Kromě naprosto stupidního scénáře a nesympatických herců a naprosto nepovedeného českého dabingu film nic jiného nepřináší. Tak snad příště.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama