Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kryogenické laboratoři probíhá experiment se zmrazováním mrtvých lidských těl, která mají být v budoucnu opět přivedena k životu. Pokus se však při jedné bouřce vymyká kontrole a tato zdánlivě mrtvá a neškodná těla začínají ožívat… a ne v příliš dobré náladě. (Chupacabre)

Recenze (19)

Han22 

všechny recenze uživatele

Céčková slátanina. První půlku se nic neděje, poté se objeví zelené zombie ve staniolu a začne honěná zombíků a lidí v roztřískané fabrice. Musím uznat, že druhá půlka byla celkem zábavná, ale to zpracování bylo katastrofální. Příšerné efekty, herci a celý vizuál, nulové gore a veskrze trapní zombíci. Celkem ztráta času. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Levňoučké, nezáživné hororové béčko/céčko bez jediného nápadu, s výjimkou orignálního tématu, které ale devalvuje do nudné zombícké srágory. Celé se to hrozně vleče, tvůrci natahují řídký děj jak to jde, nejradši triviálními dialogy pokoušejícími se o humor. Zombie nic moc (i když zelená jim sluší), gore žádné a Linda Blair, na jejíž jméno tahle slátanina láká, nestráví ve filmu zdaleka tolik času kolik by mohla, ale ve svých třiceti si stále zachovává svou dětsky roztomilou tvářičku a je k nakousnutí. Scéna v níž se na ní její agresívní opilecký manžel dožaduje sexu mi připomněla její WIPs, ale jako všechny ostatní pokusy o erotiku skončila dřív než začala (touhle dobou už Linda ve filmech kozy neukazovala). Jedna hvězdička ani nevím za co. Trochu za Lindu, za obal, za námět a za evokování většinou totálně zabitých popůlnočních pátečních hororů na Nově v polovině 90. let jako BORROWER, INSEMINÁTOR nebo GHOULIES IV. ()

Reklama

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Nu... ked sa to tak vezme, staby napad na scenar to zas nie je uplne odveci. Horsie je uz celkove spracovanie. Od "hereckych vykonov" az po zombikov, ktori vyzeraju, ako pripaleni poziarnici v ohnuvzdornych kombinezach. V principe som vacsinu casu nevedel, ci to mam vypnut a pripravit sa tak o slusne salvy smiechu, alebo nie. Napokon som vydrzal a poviem vam... tak dobre som sa uz dlho nenarehotal. Takze, za tu jednu hviezdicku (povedzme, ze 20%), to vlastne stalo :). ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Na toto sa pamätám z 90-tych rokov. Na obale hnusné plesnivé ksichty, nad tým moja práchnivá duša zaplesala, ale nanešťastie film samotný ma unudil. Dnes, v budúcnosti vzdialenejšej než si predstavovala hromada sci-fi klasík, to bola prekvapivo omnoho väčšia zábava. Spočiatku sa film tvári celkom seriózne, banková lúpež, zmrazovanie nebožtíkov, obchodovanie s orgánmi... No a potom v stredisku vypadne prúd a snaživí esbéeskari povynášajú kryoboxy von na dážd, kde do nich búšia blesky ako nad Tatrou a mŕtvoly v celofáne okamžite naštvane vylamujú dvere sápajúc sa po živých. Zbytok filmu je teda už klasické pobehovanie chodbami ústavu, ktorého suterén pripomína peklo z Hellraisera plné visiacich reťazí. Záberom niekedy preletí nejaká tá odkopnutá hlava či zombák napichnutý na lyžine vysokozdvižného vozíka a zoči voči ich žuvačkovým ksichtom sa postaví samotná Linda Blair, ktorá už ale nemá v tele démona a tak veľa masla nenamúti. Nakoniec začne všetko z nejakého dôvodu vybuchovať a usmiaty zombícky šofér mi pripomenul thriller od Michaela Jacksona. Len ten diabolský smiech tam chýbal. Strašne hlúpučké, ale celkom pozerateľné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snad ani při troše dobré vůle se tento brak nedá označit za béčkovou záležitost. Na (Ulož.to) se opravdu někdy dají najít neskutečné céčkové klenoty a popravdě se ani moc nedivím, že tento film moc lidí nezná. Obrovským lákadlem pro mě bylo jméno Lindy Blair, které se však ukázalo býti především promyšleným marketingovým tahem, než aby byla nějakým výraznějším přínosem pro celý film. Její role (postava) nebyla nikterak okouzlující a už vůbec ne dobře zahraná, ale to byl jen jeden z mnoha záporů, které nám tento film nabídl. Ač se někomu samotný příběh mohl zdát zajímavý a zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že by nemohl být, ukázal se, že scénář potažmo celkové pojetí filmu jsou jeho největší slabinou. Čeká zde na nás celá řada nelogických situací (tolik blesků na jedno místo…do zabezpečeného centra se dostane kdokoliv – jakýmkoliv vstupem, ale ven už cestu nejsou schopní najít ani samotní pracovníci…nemrtví jenž jsou v jednu chvíli neskutečně tupí a pomalí, aby následně dokázali skákat po řetězech jako Ninja, ovládat nejmodernější techniku se kterou nikdy nepřišli do styku, nebo se „nenápadně“ schovat utíkající postavě, aby na ní mohli vybafnout v nestřeženém okamžiku zpoza rohu), trapných dialogů a ještě tupějších rozhodování postav – no prostě klasická porce klišé. Když k tomu připočítám i únavnou honičku po celé budově – neustále tam a zpátky, velmi brzy vás to přestane bavit. Masky oživlých však zas tak hrozné nebyly. Zelená jim slušela, jen mě trošku zamrzelo, že nám tvůrci nenabídli větší porci gore. Ono totiž klasické škrcení není žádné terno a po velmi krátkém čase nejednoho diváka omrzí. Dan Haggerty byl tak asi jediným opravdovým kladem celého filmu. Tenhle fousatý chlapík sice nikdy nebyl špičkovým hercem, ale v této blbosti předvedl docela slušný výkon. Takže ve finále jsem sice zklamaný, ale úplná katastrofa to nebyla. 30% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama