Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Minimalistický portrét maximální lásky. Nothing is a cliche, when it´s happening to you… (oficiální text distributora)

Recenze (20)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si myslel, že právě láska je tou největší inspirací pro každého tvůrce. Po ELFilmu si tím nejsem zas tolik jistý. Nemůžu se ubránit pocitu, že ona to žádná gró velká láska nebyla. Malé zaškubnutí v oblasti srdeční. Ale nic, co by Jakuba Sommera vybičovalo k natočení něčeho opravdu výjimečného. ELFfilm tak v jádru působí jako výprodej blešího trhu. Nic není původní, snad ani ta láska. Smutné. ()

Gazzy 

všechny recenze uživatele

Viděno jako předfilm - mam rád předfilmy (nejlíp neoznačené) pokud nejsou uplně stupidní - tenhle by byl lepší než většina jeho následovníků. Nevim jestli by podobný styl fungoval i jako celovečerní film ale takhle za 5*. Hlavní film je Stvořeni pro lásku takže pro mě zvlášť dvě pětihvězdičky, dohromady 9*. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný a nápaditě natočený krátký filmeček. Škoda, že s postupem času mu trošku dochází dech a na plátně se pořád děje jedno a to samé. Slabší čtyři hvězdičky. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

No co toto bylo zase za homevideo, co si hraje na umění? Byl to art nebo fart? 8-o . . . No, tak možná by měl protekční spratek J.S. začít teda makat, jak máma rádobydokumentárně >moudře< pravila. Nebo aspoň něco smysluplného dělat. Ono se nakonec stačí podívat na tu jeho filmografii... To se tak někdo má, když mu ten >stát< podporuje tu JEHO kultůru a ještě se u toho fňuká, že málo, že... No jak komu, holt... - - - P.S. Docela jsem se zase pobavil nad tím nesoudným a nestoudným hodnocením a komentáři téhle nicotnosti. A vsadím boty, že kdyby tohle natočil sebelíp a promyšleněji daleko talentovanější a schopnější neznámý kluk, bylo by zde hodnocení někde tak kolem 50%. Ale nakonec subjektivně chápu i ty tříhvězdičkové dary. Budiž. Těm ostatním lze jen vzkázat - jenom se z toho neposerte... A zase se jednou troubové zamyslete nad tím, čemu zde jinak dáváte čtyř a pětihvězdičkové hodnocení!... - - - - - (Poprvé viděno 6.5.2009 na ČT2, komentář zde jako znechucený sedmý - 6.5.2009) ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Je to nesmírně milé, téměř až do detailu propracované a hlavně úžasně vtipné. Příběh samotný samozřejmě nevytáhne nikoho ze židle, ale to kouzelné provedení plné hravosti, kdy snad každý záběr přináší něco nového. Originalita a tvůrčí schopnost autora se přece nedá nevidět! A je vskutku jedno, čí dítě dotyčný je ... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama