Reklama

Reklama

Mrňousci

(seriál)

Série(2) / Epizody(175)

Obsahy(1)

Ač je to možná k nevíře, i oni mají své sny, svá drobná trápení, své soky v lásce a hlavně překvapivě svérázný smysl pro humor. Žijí mezi námi, setkáváme se s nimi v podstatě každý den, a víme o nich tak málo! Přitom tito drobní tvorečkové denně prožívají svá velká i malá dobrodružství a leckdy i úsměvné groteskní situace. Vydejte se teď s námi do kouzelného animovaného světa a poznejte všední i sváteční dny našich hmyzích hrdinů. Věříme, že tato vtipná a lapidárně vypointovaná digitální parodie na lidský svět, zasazená do reálné přírody, poučí, potěší a hlavně pobaví děti i dospělé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (178)

siki37 

všechny recenze uživatele

je to už nejaký piatok, čo som vyrástol z večerníčkov a svet rozprávok sa mi poriadne vzdialil, ale tento francúzsky seriál nemá chybu a pobavil ma ako žiaden iný!!! zasadiť animovaných chrobákov do reálnej prírody, pridať k šumeniu vetra a spevu vtákov neskutočne srandovné zvuky motoriek, bombardérov a pretekárskych formúl, tak to by rozosmialo aj mŕtveho. nudné prírodopisné filmy, plné strohých faktov, nedokážu udržať detskú pozornosť, ale pri tejto forme, kedy lienka provokuje muchy a pri naháňačkách robia zlosť pavúkovi, deti od obrazovky neodlepíte, kým neskončí posledný 15.diel. lienka je super podvraťák a svojim humorom si získa sympatie detí aj ich rodičov! ()

josmart 

všechny recenze uživatele

Tohle jsme koupili pro našeho mrňouse a musím přiznat, že s největší radostí se na to koukám s ním. Ze začátku jsem měl obavy z té digitální animace, ale nakonec to vůbec nevadí. Příroda je pravá, příběhy vynikající, hudba příjemně hypnotická, taková ta letní nálada, když se natáhnu někde dál od ruchů civilizacedo trávy a poslouchám ty cvrčky a jinou havěť. ()

Reklama

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Wow. Vhodné pro děti od 2 do 35 let! Prvních dva díly mi přišly zajímavé a upoutaly mě k televizi. Pak už jsem byl zcela naladěný na tento styl humoru, podobně jako u Spongeboba. Jak někteří "odpouští" chyby kombinace reálných záběrů a animace, mě přijde právě primární a povedená. Berušky jsou parádně škodolibé. ()

Crucifere 

všechny recenze uživatele

Mnoho lidí si může pomyslet, když zhlédne galerii, že tohle je pohádka na dobrou noc pro malé děti. Není tomu ale tak. Bavit se u tohoto animáku budou stejně děti i rodiče. Navíc, děti by odmítali jít spát, chtěli by vidět další a další části. Originálně pojatý hmyzí svět, jak ho ještě nikdo neztvárnil si zaslouží obdiv. Nic není ponecháno náhodě a detaily jednotlivých zvířátek a prostředí berou dech. Ke zvukům už ani nemám slov, to je kapitola sama o sobě. Vřele doporučuji, nestyďte se pustit si namísto F1 právě Minuscule. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Velmi povedená animace mrňousků si vás dokáže získat sama o sobě a když se k tomu přidají i výborně vypointované mini příběhy podbarvené vhodnou hudbou je na úspěch zaděláno. O tom, jak jsou mrňousci skvěle udělání, svědčí i to, že se libí všem bez rozdílu věku a to se jen tak nepovede. Hodně silné čtyři hvězdy. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě "Bezdomovci" veme farmář bedničku jablek a položí ji na bedničku brambor. V okamžiku "evakuace" je bednička jablek stále nahoře, avšak když se farmář k bedničkám vrátí, jsou nahoře brambory. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama