Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted (Michael Keaton) je úspěšný obchodník, který pracuje pro společnost Bindview a trochu proti své vůli musí do zákulisí obchodu zasvětit nezkušeného nováčka Jamieho (Brendan Fraser). Jamie je z nového prostředí zprvu nadšen a neodradí ho ani Tedova cynická a výbušná povaha. První rozčarování přichází až s několika nepovedenými obchody. Když pak Jamie seznamuje Teda se svou snoubenku Belisou (Amber Valletta), rázný obchodník propadá jejímu kouzlu a poté, co se spolu začnou tajně scházet, objevuje i své pravé já. Jenže změny v Tedově chování přinášejí i nepříjemnosti v práci, protože právě jeho drsné vystupování ho dělalo tak vynikajícím obchodníkem. Ani Jamiemu se v obchodě nedaří, a protože Teda trápí výčitky svědomí, pomáhá svému mladému kolegovi tajně plnit tržby ze svého. Zisky společnosti Bindview však klesají a Tedovy výsledky jsou pořád horší. Jeho zájem o Belisu ale naopak neustále roste. Teprve násilné převzetí společnosti konkurentem celou důmyslnou lež odhaluje… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Roztrhat a zničit aneb Jak to chodí v byznisu. 1) Vcelku dobře odvedené solidní dílo, které dodá divákovi, co si zaplatil. 2) Přesvědčivý Michael Keaton i poněkud asexuálně působící stárnoucí Brendan Fraser (kdeže jsou doby Mumie) odvedli výbornou práci. 3) Pěkná překvapivá pointa i smírný závěr dodávají jinak vcelku nevýraznému klišoidnímu filmu trochu šmrncu a i třetí hvězdičku. ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s tím, že režijně je to opravdu nezvládnuté. Celou dobu sledování jsem si řikal jestli je to jen můj názor a že se pak podívam sem abych se přesvědčíl jestli to přišlo tak i někomu jinýmu. Jinak Keaton je podle mě skvělej herec, ale tady jako by to chvilku šlo a chvilku ne. Navíc mu seděj spíš ty záporný role viz. první čtvrtina tohoto filmu. Fraser tady ukázal snad nejhorší hraní co sem ho zažil. Jinak spíš to vypadalo na divadelní hru než na seriosní film. Do divadla by se to hodilo víc. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Drama / Komedie / Romantický / Thriller. To je teda kombinace, na kterou stojí za to se podívat. Thriller je to sice až ke konci, ale jenom na chvilku než se odhalí ve finále, že všechno je jinak. Batman vs. Blbman. Brendana Frasera mám rád kvůli jeho charismatickému koženému ksichtu a v tomto filmu se s tou svou držkou mohl pořádně vyřádit. Ten člověk se pro roli podobného magora přímo narodil. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Na americkom filme je najhorsia povrchnost. Pri zanrovom filme to nevadi, povrchnost je casto sucastou zanrovych pravidiel. Ale ak ma ist o film s presahom, povrchnost je na skodu. Fakt nevadi, ked nie je jasne preco je film, taky aky je. nie vzdy sa vsekto vydari, a na vsetko sa da pozerat, ale vadi, ak ide o povrchnu hru, ktora sa tvari, ze porvchna nie je. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Příjemné i s příjemným překvapením na konci, ale je to opravdu překvapivý zvrat? Něco takového se dalo čekat, protože takový looser snad nikdo být nemůže. Sotva se osvětlí ona zápletka, film dostává trhliny v podobě přehnaného závěru, kdy se hlavní hrdina vrátí tam, kde byl šťastný, hrdinka skončí v depresi nad tím, jak to zvrzala a možná překvapivý záporák to kapku přehání. Připomínalo mi to trochu Dannyho parťáky naruby. Mnohem slabší Dannyho parťáky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech New Orleans a New York. (Terva)
  • S rozpočtem 4 000 000 amerických dolarů vydělal snímek rok po uvedení na DVD pouhých 620 000. (Terva)

Reklama

Reklama