foto

Tim Suhrstedt

  • nar. 1949
    Catonsville, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Spivak
2017 El Camino Christmas
Lucky
2015 Zocelovací kúra
2014 50 k 1
Blondýna na předpis
Sex Tape
2013 Hříšná cesta do ráje
Mládeži nepřístupno
Naši a já
2012 Upírky
2011 Truth Be Told (TV film)
2009 Extrakt
Slečna zamilovaná
Umění lhát
Zašlá sláva Marca Pease
Znovu 17
2007 Bratři Solomonovi
Line-Up, The (TV film)
2006 Absurdistán
Malá Miss Sunshine
Na poslední chvíli
Našli mě naši
2003 111 Gramercy Park (TV film)
2002 Frank McKlusky
Pumpkin
Zloději času
Žába k zulíbání
2001 Letní vzplanutí
2000 Ať to stojí, co to stojí
1999 Fantazie 2000
Maléry pana Šikuly
1998 První liga 3: Zpátky do druhé ligy
Píseň pro nevěstu
1996 Nezvaný host
1994 Favorit
Innocent, The (TV film)
Kšefty s tátou
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1993 Country Estates (TV film)
1992 Fraška
Rudé stopy
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1990 Duhová cesta (TV film)
Dvě esa (TV film)
Muži při práci
1989 Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Moc vědět se nevyplácí (TV film)
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
Spooner (TV film)
The Cover Girl and the Cop (TV film)
The Revenge of Al Capone (TV film)
1988 Dead Solid Perfect (TV film)
Doin' Time on Planet Earth
FBI v sukních
Mafiánka (TV film)
Mystic Pizza
Remote Control
Rozhodující úder
1987 Figurina
J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Critters
Slow Burn (TV film)
Vicious Lips
1985 And the Children Shall Lead (TV film)
Cena krve
Orson Welles' Magic Show (TV film)
Stand Alone
Školák vlkodlak
1984 Americký mogul (TV film)
Zákon města
1983 Dům milosrdných sester
Suburbia
1982 Android
Zakázaný svět
1981 Forever and Beyond
1980 Go West, Young Man

TV seriály

2018 I Feel Bad (TV seriál)
Pilot (E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
Facial Recognition (S05E05)
další epizody (7)
2017 Malý Sheldon (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
Honba za lepší betou (S03E07)
další epizody (9)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
Tvrdé odvětví (S02E07)
další epizody (9)
2014 Mizera (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
In flagranti (S01E01)
Off the Map (TV seriál)
Saved by the Great White Hope (E01)
Médium (TV seriál)
Only Half Lucky (S07E11)
2010 Médium (TV seriál)
Blood on the Tracks (S07E10)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Sem s bolestí! (S02E05)
Zapírej, zapírej, zapírej (S02E04)
Donuť mě se neovládnout (S02E03)
další epizody (6)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2002 Ally McBealová (TV seriál)
Setkání po letech (S05E14)
Ženská (S05E13)
Kopanec do hlavy (S05E11)
2001 Ally McBealová (TV seriál)
Tísňové volání (S05E07)
Ztráty a nálezy (S05E06)
1995 Courthouse (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Songs from the Cuckoo Birds (S01E22)
Full Moon (S01E21)
The Virus (S01E20)
další epizody (14)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Death Be Proud (S01E08)
Genevieve and Fat Boy (S01E07)
Shutt Down (S01E06)
další epizody (8)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Dům (S04E21)
Nehoda (S04E20)
Ročenka (S04E19)
další epizody (4)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace