foto

Tim Suhrstedt

  • nar. 1949
    Catonsville, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Lucky
2015 Zocelovací kúra
2014 Sex Tape
50 k 1
2013 Blondýna na předpis
Hříšná cesta do ráje
Mládeži nepřístupno
Naši a já
2012 Upírky
2011 Truth Be Told (TV film)
2009 Extrakt
Slečna zamilovaná
Umění lhát
Zašlá sláva Marca Pease
Znovu 17
2007 Bratři Solomonovi
Line-Up, The (TV film)
2006 Absurdistán
Malá Miss Sunshine
Na poslední chvíli
Našli mě naši
2003 111 Gramercy Park (TV film)
2002 Frank McKlusky
Pumpkin
Zloději času
Žába k zulíbání
2001 Letní vzplanutí
2000 Ať to stojí, co to stojí
1999 Fantazie 2000
Maléry pana Šikuly
1998 Píseň pro nevěstu
První liga 3: Zpátky do druhé ligy
1996 Nezvaný host
1994 Favorit
Innocent, The (TV film)
Kšefty s tátou
Vzestup a pád Dennise Byrda (TV film)
1993 Country Estates (TV film)
1992 Fraška
Rudé stopy
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1990 Duhová cesta (TV film)
Dvě esa (TV film)
Muži při práci
1989 Beauty & Denise (TV film)
Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Revenge of Al Capone, The (TV film)
She Knows Too Much (TV film)
Skvělé dobrodružství Billa a Teda
Spooner (TV film)
1988 Dead Solid Perfect (TV film)
Doin' Time on Planet Earth
FBI v sukních
Lady Mobster (TV film)
Mystic Pizza
Remote Control
Rozhodující úder
Vicious Lips
1987 Figurina
J. Edgar Hoover (TV film)
1986 Critters
Slow Burn (TV film)
1985 And the Children Shall Lead (TV film)
Cena krve
Orson Welles' Magic Show (TV film)
Stand Alone
Školák vlkodlak
1984 Americký mogul (TV film)
Zákon města
1983 Dům milosrdných sester
Suburbia
1982 Android
Zakázaný svět
1981 Forever and Beyond
1980 Go West, Young Man

TV seriály

2017 Silicon Valley (TV seriál)
Teambuilding Exercise (S04E04)
Terms of Service (S04E02)
Success Failure (S04E01)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Daily Active Users (S03E09)
Bachman's Earning's Over-Ride (S03E08)
To Build a Better Beta (S03E07)
další epizody (9)
2014 Mizera (TV seriál)
2011 Nová holka (TV seriál)
Off the Map (TV seriál)
2007 Hidden Palms (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2003 Mister Sterling (TV seriál)
The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace