foto

David Born

  • nar. 7.10.1960 (58 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Old Man Jackson
Sister Aimee
The Highwaymen
2018 Sanitatum
2016 Duel v Mount Hermonu
2015 Kill or Be Killed
2014 Helen Alone
Rogue Strike
2013 Texaský masakr motorovou pilou 3D
The Preacher's Mistress (TV film)
2011 Apart
Bamboo Shark
Texas Triangle, The
Universal Squadrons
Vpich
2010 Temple Grandinová (TV film)
2009 Beyond a Reasonable Doubt
God Thinks You're a Loser
2008 Disaster Movie
Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
Speed Freaks (TV film)
W.
2006 Cesta za vítězstvím
Little Chenier
Na poslední chvíli
2003 Parasite Dolls
2002 Gamunui yeonggwang
Warning: Parental Advisory (TV film)
1994 Cultivating Charlie
Doc's Full Service
1992 Mistr kickboxu
1990 Polda na zabití
1985 Area 88

TV seriály

2016 Quarry (TV seriál)
Člověku voda nechybí (E01)
Underground (TV seriál)
Run & Gun (S01E05)
The Macon 7 (S01E01)
2014 Constantine (TV seriál)
Danse Vaudou (E05)
2011 The Lying Game (TV seriál)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Naprostý pád (S02E08)
2004 Madorakkusu (TV seriál)
2003 Chrno Crusade (TV seriál)
Mezzo DSA (TV seriál)
2002 Fullmetal Panic! (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Miller & Mueller (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1972 Kagaku nindžatai Gaččaman (TV seriál)

Dokumentární

2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace