Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Recenze (113)

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy - vůbec nevím, co tahle úchylárna měla být zač. Ani jsem to nebyl schopen dokoukat, jelikož tam nechybí úchylný scény a úchylný kecy, ale za to v tomto hororu je totální absence hororové atmosféry a totální absence čehokoli alespoň trošičku normálního. A i když jsem to nedokoukal tak jsem si i za tu dobu, co jsem se to snažil sledovat, připadal jako totální deviant. Nic mě nemotivovalo, abych horor s hororovou absencí dokoukal. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně není film pro mě. Nevadí mi psychodrama a sociální sonda v první hodině ani výstřelky hlavní hrdinky, která nakonec dokononale zešílí a rozjede vír perverze a násilí. Vadí mi rádoby umělecký klipovitý střih, přemíra detailních záběrů, záběrů z nesmyslných úhlů, zpoza záclon, od ucha hovořící osoby, záběry proti světlu, s přehnanými ostrými stíny atd. Nemám z toho artový zážitek, jen mi to zkazilo celý film, že jsem přes tyhle parádičky nebyl stavu pořádně sledovat děj. Pokud vám tohle nevadí nebo si v tom přímo libujete, přidejte dvě hvězdičky, ale já tohle nedávám. ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami, jenomže jí tak trošičku shodí že střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a začně chodiť za drogovím dealerem jako pes za svím pánem. Hlavu má jak smažák, snaží se unikat své nočný můře, její kamoška ji straší v hlavě. Drogovej dealer, byl pěkný hovado.. Nuže dobrá, z odpadu jsem se dostala na dvě hvězdičky, zasloužila jsi jich posledná půl hodinka. ()

YvLeZa 

všechny recenze uživatele

Alyce je zajímavý film, který je od scény, kdy kamarádku schodí ze střechy je vlastně o ničem - tedy jenom o drogách. Pak asi v posledních patnácti minutách se to rozjede hodně divným způsobem, kde prostě všechny zabije fakt hnusným způsobem. Ale jinak je to koukatelné. ()

Grodis odpad!

všechny recenze uživatele

Hned od začátku jsem si říkal, ať už je konec a takhle to pokračovalo dále až do konce a ten konec naprostý hnůj, nejhorší herecký výkon pro mě všech dob od toho blba na konci s pálkou a ještě k tomu v hororu. Největší nuda 0-10%!!! Můj první odpad na csfd, ale tady to jinak nešlo!!! ()

klobasa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a do určité míry originální film.Sice stál asi jen pár šupů, ale na výsledku to není ani znát.Nezáživné úvodní tlachání o vagínách se změní v zajímavou psycho jízdu aby nám pak na závěr tvůrci naservírovali poměrně výživné jatka.Přemýšlel jsem mezi 3-4 *,ale za tu poslední třetinu davám 4.Titulní hrdinka vybrána parádně! ()

waxtrax 

všechny recenze uživatele

Za prvních 20min bych dal odpad. Touto nudou se divák musí prokousat nebo to posunout dopředu. Nechápu jaký význam tento úmorně-nudný začátek filmu měl mít. snad jen prodloužit stopáž jinak dobře krutého slasheru. ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Holce rupne v hlavě a začne brát věci do vlastních rukou. Zajímavá mírně obscénní podívaná o tom, jak se nevyplatí být na někoho hnusný. Osobně jsem se celkem bavila, konec se mi až tak nelíbil, ale je to čistě subjektivní :-) ()

Reklama

Reklama