Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej horor, kde asi půl hodinu nic moc hororového neděje, ale zbytek filmu je celkem masakr. Podle mě zde moc hororová atmosféra neni, jde spíš o přoměnu osobnosti hlavní představitelky, kdy se jí po nešťastné nehodě zmrzačí nejlepší kamarádka (tak trochu i její vinou) a ona to neunese a začne z toho magořit. Za mě 60% :) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Tak já nejsem klasický hltač hororů, ale poněvadž jsem byl téměř násilím donucen Alíšu spatřit a ač se zpožděním tedy musím reagovat. Světluško, ty truhlíku, přestože jsem svatý mlž, celou první hodinu jsem chtěl pouze jedinou věc...ehm...šukat, hlavní hrdinka ( i kámoška) ve mně evokovaly neskutečné věci. To má s člověkem horor udělat? Pochopeytelně posléze se přitvrdilo, haha, ale asi jsem v sobě objevil nějakou tu ( v mém případě tak) patnáctou komnatu a začínám se bát sám sebe. Mně se to líbilo...ale pssssst. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, že tenhle brilantní, lehce psychologizující, těžce ujetej, černohumorně vtipnej, místy takřka artovej a přitom zjevně poloamatérskej thriller rejžoval stejnej týpek, jako imbecilní megasračku Zombie Strippers. Ale každej se holt měníme a vyvíjíme a ti šťastnější z nás k lepšímu. Zprvu jsem měl obavy, že rozjezdový žvatlání dvou přiožralých pipin bude smrtonosná nuda, podobně jako třeba žvatlání pipin v Tarantinově smrtonosně nudným propadáku Death Proof, ale kupodivu nebylo to tak hrozný, Alyce se mi navíc docela líbila, no a když zanedlouho začalo konečně propukat v plný síle její halucinační sadomasochistický šílenství, líbila se mi čím dál víc. Pětihvězdový scény: Návštěva u Carroll ve špitále, lesbicko-nekrofilní záchvat na pohřbu, vyjebání s Kurtem, porcování Vincenta, střílečka u dealerů... Sakra chtěl jsem dát "jen" čtyři, ale proč vlastně, když tohle netuctový a záživný béčko nemá žádnou zásadní chybu?! ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je utrpení, pak už je to jízda s kopce s kvakvakvalitním nárazem na konci svahu. Více thriller než horor, lekačky žádné, ale o to víc psycha a krve. Komu se líbil Naboer, měl by zkusit i tohle. Navíc každý domácí porcovač ocení poznatek, že z ruky, ohřáté v mikrovlnce, necáká při porcování krev. Praktické, u pozdějšího úklidu se tolik nenadřete. Kdyby tak dělali větší mikrovlnky...že by se tam šouplo celý tělo...no nic. Nebýt té ohavně nudné úvodní dvacetiminutovky, napařil bych tomu pět velkých ugrilovaných pařátů. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To byl taky nápad bafat na kámošku která balancuje na okraji střechy...že se dotyčná lekne a žuchne jako pytel brambor by mi došlo i ve stavu hlavní hrdinky (teda hrdinky...úchyl je ta holka) . Každopádně kdyby jí ta její kamarádka na začátku filmu dala když jí tak slovně nažhavila tak jsme viděli milé porno a žádnej masakr by nebyl jenže kámoška nedala takže tu máme Alyci které hrábne a přes drogy a vyhazov z práce se dostane k vraždění na potkání. Nejvtipnější na tom je že se za to vůbec nestydí a když se jí pan domácí zeptá co dělá večer za kravál klidně mu odpoví že likviduje mrtvolu. Nejlepší lež je někdy fakt pravda :) každopádně se můžete těšit na sekání a porcování, hrátky s mikrovlnkou nebo mixerem či rozmlácení těla pálkou doslova na kaši a je toho víc. Alyce je prostě svá a člověk by jí skoro až pozval na kafe protože ta holčina si na nic nehraje a je sama sebou což je milé no ne? :) ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno