Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

predators 

všechny recenze uživatele

Rozbor lidské psychiky pod rouškou vlivu a poptávky reality show. Koho ještě zajímá X-Faktor, Milionář a jiné? Chce to oživit trh a vymyslet něco nového...třeba zabít mouchu... :-) A tím to všechno začíná a hon za miliony může začít. Stačí splnit třináct úkolů - podotýkám, že jeden lehčí než druhý - a vítězství je vaše. Ale pozor! Hraje se až do konce... :-) 70% ()

Ender66 

všechny recenze uživatele

Každý malý soplák vie, že v dnešnom Vám nikto nedá nič zadarmo. A 100 miliónov bathov je za strašenie malých detí, okrádanie bezďákov či požieranie hmyzu a fekálii trochu moc. Preto si treba uvedomiť, že 480,- Sk za 8 hodín za pokladňou v Tescu nemusí byť v konečnom dôsledku až taký zlý zárobok. Okrem iného aj preto, že je dosť veľká pravdepodobnosť, že tieto peniaze si po odpracovanom dni v zdraví (a nažive) aj užijete:). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok sa snaží ukázať, že človek je proste nemorálny, ak ide o materiálne vlastníctvo ( a zrejme aj čo sa týka nemateriálneho ). Hra, kde sa ukážu možnosti človeka, jeho slabiny ale aj jeho temné stránky. Príde mi, že v tejto dobe žijeme podobný život, naša existencia záleží na veciach, ktoré možno chceme, ale nepotrebujeme. Alebo skôr robiť musíme. V tomto filme zvoní telefón a dá tej ktorej osobe na výber. V dnešnej dobe, ale ,,tí na druhej strane,, na výber nikomu nedávajú. Záleží iba na nás. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Bláznivá thajská hororová komedie o tom, že když vám někdo nabídne deset míčů, neměli byste mu hned skočit na špek. Zvlášť když vás sleduje, když zabíjíte obtížný hmyz, a slyší každý váš prd... Dávám jen tři hvězdy, protože si to přes komediální žánr chtělo hrát na závažnější film s hlubokou myšlenkou. A to mě moc nebaví. Jako mrazivá komedie to ale funguje skvěle. Jen, prosím, nečekejte hororovou hru ve stylu Saw. O tom to totiž fakt není a mohli byste být pak stejně rozčarovaní jako já. ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Poprvé opravdu lituji, že jsem se nechal přesvědčit zdejšími hodnotícími. Český název varuje před kategorií B, ale když jsem četl srovnávání s Falling down, Fincherovou The Game a podobně...musel jsem to zkusit. Chyba!! Většina postav snad ani nejsou herci, avšak doufal jsem že konec by tuhle naivní povídku mohl vytáhnout......ale dočkal jsem se akorát směšných, rádoby cool světáckých frází... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama