foto

Devon Graye

  • nar. 8.3.1987 (32 let)
    Mountain View, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Popper Baxton's Sickly Stew
2018 The 100th Victim
2017 I Don't Feel at Home in This World Anymore
2016 Retake
Search Engines
2015 I Am Michael
2014 13 Sins
Last Weekend
2013 Khumba
2012 The Discoverers
2011 Exodus Fall
Husk
Red Faction: Počátek (TV film)
2010 Avalonská střední (TV film)
Legendary
2009 Dobrodružství severu 3D
2008 Mafiánka (TV film)
Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
Řeč nepřítele
2007 Krok správným směrem
Scar

TV seriály

2018 S.W.A.T. (TV seriál)
The Tiffany Experience (S02E08)
The Flash (TV seriál)
The Elongated Knight Rises (S04E11)
2015 The Flash (TV seriál)
Tricksters (S01E17)
2014 Noční směna (TV seriál)
Návrat domů (S01E06)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Longmire (TV seriál)
Carcasses (S02E02)
2012 American Horror Story (TV seriál) - herec, a.z.
Temná sestřenka (S02E07) - a.z.
Cukr a bič (S02E02)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2010 The Deep End (TV seriál)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Město duchů (S10E02)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bank Shot Job (S01E05)
Novel Adventures (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Prst v hnízdě (S04E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražda na pláži (S07E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Odpor je marný (S02E09)
Ono to žije (S02E01)
2006 Dexter (TV seriál)
Cvokař k večeři (S01E08)
Vráceno odesílateli (S01E06)
Americký sen (S01E05)
další epizody (7)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 I See You

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace