Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará zažloutlá fotografie – portrét dvojice, která je k sobě otočena zády – inspiruje spisovatele (A. Pyško) k příběhu, který se před diváky odehraje. Z dívky na fotografii se stává kouzelnice Agáta (I. Chýlková), která žije se svým psem ve starém domě a z nudy oživí muže, který se na ni dívá ze starého snímku. Panu Maxovi (J. Kanyza) se na světě líbí a za žádnou cenu se nechce do rámečku fotografie vrátit. Vetře se do přízně nových nájemníků starého domu (H. Maciuchová a J. Zahajský) a rozhodne se oženit s jejich půvabnou dcerou Adélkou (S. Laurinová), která je ale zamilovaná do mladičkého fotografa Petra (M. Dlouhý)… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Na paní Simonovou trochu neobvyklý počin. Pohádková konverzační crazy komedie, odehrávající se ve dvou studiových místnostech. Nezvedla mi příliš náladu, ovšem připouštím, že Kanyza s Chýlkovou excelují. K tomu Zahajského stoik a Maciuchová jako klasická jedubaba, to je skvělé obsazení. Navíc má příběh i pointu, takže celkový dojem je docela příjemný ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Banální pohádka, která vychází z předpokladu, že ke každému starému domu patří nějaká pověst nebo historická zajímavost. A když není, lidská fantazie zafunguje spolehlivě. Agátě je smutno a tak si přičaruje společníka, ale je logické, že tomu se nechce zpět do obrazu. A tak mu nezbývá nic jiného než se oženit s Adélkou. Rodiče až příliš snadno uvěří a tak musí kouzelnice zasáhnout. Docela milá bajka a díky obsazení i herecky povedená. Nenáročná, ale koukatelná jak pro děti tak i pro dospělé. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama