foto

Jiří Šebelka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Kouzelný přítel (TV film)
2002 Peklem s čertem (TV film)
2001 Zázračné meče (TV film)
2000 Zvonící meče (TV film)
1999 Ošklivá princezna (TV film)
1998 Hejkalka (TV film)
Zkřížené meče (TV film)
1997 Dobrodružství pod postelí (TV film)
Travis (TV film)
Čarodějné námluvy (TV film)
1996 O princezně, která nesměla na slunce (TV film)
Strážní andělé (TV film)
1995 O Šedivákovi (TV film)
Pohádka o lidech a Boží lékárně (TV film)
Rabín a jeho Golem (TV film)
1993 Kadeř královny Bereniké (TV film)
Pension Lola (TV film)
Pozvání na večeři (TV film)
Vikingové z Bronských vršků (TV film)
1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
Ecce Constantia (TV film)
O myrtové panně (TV film)
Ten podivuhodný svět dětí
Šplhající profesor (TV film)
1991 Hodina obrany (TV film)
Hřbitov pro cizince (TV film)
Pilát Pontský, onoho dne (TV film)
Princezna Duše (TV film)
Skládačka (TV film)
Talisman (TV film)
Usmívat se, prosím (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Jmenuji se po tátovi (TV film)
Přátelská výpomoc (TV film)
Rubín má barvu krve (TV film)
Sedm bílých plášťů (TV film)
V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
Útěk ze seriálu (TV film)
1988 Bludiště cest (TV film)
Dvě z Paříže (TV film)
Mistr Kornelius (TV film)
Naděje má hluboké dno (TV film)
Proces s vrahy Martynové (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1987 Nechte to koňovi (TV film)
Ryba ve čtyřech (TV film)
V kleštích (TV film)
Viktor Veliký (TV film)
Zrcadlo nenávisti (TV film)
Šašek a královna
Španělé v Praze (TV film)
Žena v trysku století (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Klobouk, měšec a láska (TV film)
Manželství Mamerta Kalivody (TV film)
Nám se to stát nemůže (TV film)
O princezně, která ráčkovala (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
Výsledek testu (TV film)
1985 Jamamba (TV film)
Křídlovka pro Majoránka (TV film)
1984 Tři princezny tanečnice (TV film)
1983 1. Máj v Národním divadle roku 1898 (TV film)
Cesta na Borneo (TV film)
Co poudala bába Futéř (TV film)
Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (TV film)
Devátá smrt (TV film)
Navždy do dálek Tichomoří (TV film)
Parcela 60, katastr Lukovice (TV film)
Perníkový dědek (TV film)
Větrná setba (TV film)
1982 Archimédův bod (TV film)
Babička se zbláznila (TV film)
Dialog s doprovodem děl (TV film)
Slečna se špatnou pověstí (TV film)
V hlavní roli obhájce (TV film)
Velké tajemství (TV film)
Zahrada dětí (TV film)
1981 Jak se peče štěstí (TV film)
Kdo chce kam... (TV film)
O Vánocích už nechci slyšet ani slovo (TV film)
Soví hnízdo (TV film)
Čas žít (TV film)
1980 A nebojíš se, princezničko? (TV film)
Loupežnická pohádka (TV film)
Zlatý náhrdelník (TV film)
1979 Anglický biftek s českou oblohou (TV film)
Lustr (TV film)
Požehnaný věk (TV film)
Sedm kilo pro Králíčka (TV film)
Silvestr svobodného pána (TV film)
Zlaté rybičky (TV film)
1978 Filatelistická historie (TV film)
Jak se zranit ve službě (TV film)
Kačenka a Zlatovlásek (TV film)
Plotýnky na tři dny (TV film)
Tři na lavičce (TV film)
Černá ovce (TV film)
1977 Dům na konci města (TV film)
Jak zničit vlastní mužstvo (TV film)
Nikola Šuhaj loupežník (TV film)
Parádní číslo (TV film)
Podezřelé okolnosti (TV film)
1976 Půjčka (TV film)
1975 Magnetická luneta (TV film)
O Nanynčiných koláčích (TV film)
Recepty doktora Kudrny (TV film)
Čert na zemi (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Dům Doni Bernardy (TV film)
Princezna Turandot (TV film)
Růžová sobota (TV film)
Vražda v ulici Lourcine (TV film)
Vrtkavý král (TV film)
1973 Bláznova smrt (TV film)
Hra, kterou nikdo nepískal (TV film)
Okno ještě svítí (TV film)
Tichý svědek (TV film)
1972 Opory společnosti (TV film)
1971 Dlouhý podzimní den (TV film)
Jeden za všechny (TV film)
Kamarádi (TV film)
Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
Kráska a zvíře (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Zvláštní případ (TV film)
1970 Hrabě Drakula (TV film)
Kočka (TV film)
Mata Hari (TV film)
Mášenka (TV film)
Obavy komisaře Maigreta (TV film)
1969 Buřič Jejího Veličenstva (TV film)
Obžalovaná (TV film)
Vyloženě rodinná historie (TV film)
1968 Jegor Bulyčov (TV film)
Pan Jordán a Habada (TV film)
1967 Dívka a smrt (TV film)
Pozdní doznání (TV film)
1965 Malér (TV film)
Oliver Twist (TV film)
Čaj s citrónem (TV film)
1964 Darounická poudačka (TV film)
1963 Bajaja (TV film)
Tygr a kůň (TV film)
Čas plyne i v neděli (TV film)
1962 Jejich den (TV film)
Pozdní láska (TV film)
1961 Magdalena Dobromila Rettigová (TV film)

TV seriály

1997 Hospoda (TV seriál)
Zájezd (S02E18)
Dědci (S02E16)
Hazard (S02E14)
další epizody (5)
1995 Z hříček o královnách (TV seriál)
Vzpomínka na Hamleta (útržek norský) (E07)
Císařovna na chvíli (útržek pruský) (E05)
Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský) (E04)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Muž, který nesměl domů (E06)
Ukradený ženich (E05)
Fantóm podniku (E04)
další epizody (6)
Paragrafy na kolech (TV seriál)
Šampáňo (E09)
Děti k pohledání (E08)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Silvestr (E05)
Bazén (E04)
Školka (E03)
další epizody (5)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Jubileum (E13)
Nedělní směna (E12)
Ochranná značka (E11)
další epizody (13)
1981 Okres na severu (TV seriál)
Setkání (E13)
Řeka (E12)
Nebezpečí (E11)
další epizody (13)
1980 Konec dětských lásek (TV seriál)
Abiturienti (E06)
Dožínky (E05)
Trápení (E04)
další epizody (6)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Setkání (E13)
Loupež (E12)
Odchod (E11)
další epizody (13)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (13)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Setkání (E11)
Rozchod (E10)
Křížové tažení (E09)
další epizody (11)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Tíha (E10)
Rozchod (E09)
další epizody (11)
1971 Bakaláři (TV seriál)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Smrt Porthose (E03)
Marnotratný otec (E02)
Dobytí Paříže (E01)

TV pořady

2003 Lístky vytržené z památníku (TV pořad)
1988 Hudba: Uhlíř, Slova: Svěrák (TV pořad)
1975 Kabaret U dobré pohody (TV pořad)

Hudební videoklipy

1993 Jaroslav Uhlíř a Zdeněk Svěrák - Není nutno (hudební videoklip)

Divadelní záznam

1984 Někdo to rád horror (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky