Reklama

Reklama

Hrozba v poušti

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři měsíce před invazí v Afganistánu, během tajemné mise, šest vojáků z elitární vojenské jednotky se musí postavit proti nepříteli, o kterém se jim ani nezdálo! Film režiséra kultovního snímku The Blair Witch Project. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

maddy 

všechny recenze uživatele

Boredjective! Nie, nie a ešte raz nie! S Blair Witch Projectom to má síce spoločné viac ako by jeden čakal - podivné talizmany z dreva v strede púšte/lesa, kompozícia príbehu takmer identická a pod., len sa z toho bohužiaľ vytratil všetka atmosféra. To čo fungovalo v lese, v púšti absolútne zlyháva .. vo filme sa po celý čas takmer nič nedeje, zo začiatku pozornosť drží aspoň celkom zaujímave a neopozerané prostredie Afganistánu, ale keď sa hrdinovia vyberú smerom k púšti, tak je to neskutočná nuda, ktorá by neutiahla ani len 30 minútovú epizódu nejakého seriál, nie to ešte celovečerný film. Minimum zaujímavých scén - všetky tie s podivnými svetlami, ktoré efetkne zabijú (resp. rozprášia) vždy iného vojaka - bohužiaľ sú dohromady asi 3 a trvajú max. 3 sekundy. 1,5* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

The objective - Hrozba v poušti Afgánistán a Vivany, nějak mně to nejde dohromady. Herci nehrajou, jen se tak pohybujou, oblečení koupený někde na blešáku, ani to nepřipomíná uniformy. Marocký snímek režiséra Daniela Myricka je sice nízko rozpočtový, ale zase tak nízko to nemuselo být. Ale...poenta....mně se to líbilo víc než Blair Witch. Vyzvednou můžu scénu ze světlicemi, sice jsem mu nefandil, ale při tomhle záběru jsem ho litoval. ()

Reklama

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Nenašel jsem bohužel jediný důvod,abych tomuhle filmu dal alespoň jednu hvězdu. Klika,že to nebylo tak dlouhý,jinak bych to asi nedokoukal. Naprosto nudná hloupost bez sebemenšího napětí nebo akce. A to jsem si v Cinemě přečet,jak skvělej to je film. Zdá se že nová redakce Cinemy nemá ani páru o tom, co to znamená dobrý film. A Daniel Myrick tu páru nemá taky. ()

IBI 

všechny recenze uživatele

Popravdě, původní myšlenka a režisér Blair Witch Projectu mohly dát dohromady skvělý film, kdyby nepřišlo pár ALE: 1) Nedotažená myšlenka - Ony "věci", o kterých se má točit celý film nejsou absolutně nijak popsané, ale přesto si nezachovaly ani špetku tajemna, 2) Pro mě absolutně nesympatická hlavní postava, která by se dala popsat jako absolutní bezcharakterní trotl a za 3) KONEC, ten byl na jednu stranu vysvobozením, ale na druhou stranu mě jasně utvrdil v tom, že tenhle film si už nepustím, i když se mi ten nápad jako celek líbí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Film niesol aj označenie Ultimate Patrol. (MikaelSVK)
  • V čase 03:16 zazní ve filmu „...považují ho za duchovní sílu, co pomůže mujahideenům porazit sověty.“ Vzhledem k tomu, že se film odehrává na konci roku 2001, jedná se o zjevný historický nesmysl. Sovětská vojska se z území Afghanistánu stáhla v průběhu roku 1989 a samotný Sovětský svaz přestal existovat 26. 12. 1991. (Globus_Jirka)
  • Namiesto skutočného Afganistanu sa natáčalo v Maroku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama