Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Některý triky sou povedený, to bez debat. Ale většina triků sou dělaný "zakrývacím" stylem. Zkrátka Crisse zakryjou kusem látky, papundeklem nebo třeba prostěradlem, aby nikdo nic neviděl a on za tím krytím udělá trik. Takže nikdo nic vlastně neviděl. WTF?? Další sou "náhodný" kolemjdoucí, nic důvěryhodnýho. Dneska sem viděl, jak Criss nechává "zmizet" jedoucí auto, to si Criss myslí že sem slepej kretén??? ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Pri ilúziách a trikoch je dôležité, aby pôsobili zaujímavo a vzrušujúco. No pri tom, čo robí tento šoumen (ničím iným nie je) nemám pocit, že sa dívam na ilúziu, ale na skupinu zostrihaných obrázkov, ktoré majú vyzerať cool. Keby to robí štýlom "ja urobím trik a vy sa pozerajte" - bez použitia "náhodných" okoloidúcich, beriem, ale tváriť sa, že je to všetko naozaj a straašne vážne ala teraz idem vstúpiť do vašich myslí... To teátro je neuveriteľne trápne. Dívať sa na to viackrát? Haha. 45% ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Criss Angel. Už to jeho jméno zní magicky. Týpek s černými vlasy, ověšený vším možným, vypadající jako nějaká slavná rocková hvězda. Nejspíš jsou ty jeho úžasné triky a kouzla nahrané a dopředu do detailů promyšlené, jako precizně napsaný scénář, ve kterém má každý, od hlavního herce, až po komparz, přesně napsanou roli. To, co vidíme my, diváci, je nejspíš dokonale zmanipulovaná, upravená a sestříhaná verze. Perfektní iluze a dokonalé herectví všech zúčastněných osob. Ale co. To nic nemění na tom, že to, co předvádí, byť jakkoli upravené, je fascinující. Velmi by mne zajímalo, kdybych se ocitla mezi těmi, které si do svých kouzel vybírá, jak by to fungovalo. Dal by mi do kapsy nějaké ty prachy a řekl, kam si mám stoupnout a co dělat? Nebo bych byla skutečně, opravdově překvapena a šokována, aniž bych musela svůj údiv předstírat? Nevím. Criss Angel to dělá pro údiv a obdiv lidí za obrazovkami, tak se nebudu snažit zjistit, co je zatím vším. Jeho iluze mu vycházejí dokonale a nebudu si je kazit tím, abych přemýšlela, co je za tím. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím mezi třema a čtyřma hvězdičkama. Je to rozhodně šou, ale skoro pokaždé až moc šou. Chriss je totiž hlavně také herec a exibicionista se skvělým talentem pro iluzi. Musim přiznat, že za vším vidím pouze trik optický klam a v podstatě podvod, ale zase musim přiznat že mě občas dostane a fakt nechápu, takže určitě respekt Criss ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Já ti nevim, mě teda Angelova magie nepřijde nijak extrémní a už vůbec ne výjimečná. Spoustu triků už jsem viděl (ať už lehce obměněný nebo úpe stejný) někde jinde a ty jeho vlastní triky jsou dost slabý. Jako chápu, že je těžký se prosadit a přijít s něčim novym, ale Chrisovi se to prostě nepovedlo. 30% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama