foto

Stuart Stone

  • nar. 17.11.1977 (39 let)
    Thornhill, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gearheads
Little Savages
2015 Life on the Line
Tar
2014 Kantemir
2013 Resurrection, A
2010 Endure
2009 2 Dudes and a Dream
2008 Bitten
2007 Jako zamlada
2006 Rytmus života
2004 Serial Killing 4 Dummys
2002 Dámy nebo nedá mi?
2001 Donnie Darko
Jízda do pekel
2000 Damaged Goods (TV film)
Nezávislý
1999 Vendeta (TV film)
1998 Prokleté prachy
1997 Boy's Club, The
Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
1992 Svatba, nebo pohřeb
1989 Babar hrdinou
1987 Inseminátor
1986 Lost!
1984 Božská těla

TV seriály

2005 Carl² (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
2001 Mob, Da (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Highlander: The Animated Series (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)
Monster Force (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 Psí městečko (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Rupert (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Bojíte se tmy? (TV seriál)
Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Beetlejuice (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Moje drahá příšerka (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Medvídci mývalové (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)

Dokumentární

2004 'Donnie Darko': Production Diary

TV pořady

2006 Gene Simmons: Rodinné klenoty (TV pořad)
2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 2 Dudes and a Dream
2008 Bitten

TV pořady

2008 Real Housewives of Atlanta, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace