foto

Stuart Stone

  • nar. 17.11.1977 (43 let)
    Thornhill, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Faking a Murderer
2019 Tar
2016 Gearheads
Poklad u jezera
2015 Pod vysokým napětím
2014 Kantemir
2013 A Resurrection
2010 Endure
2009 2 Dudes and a Dream
2008 Bitten
2007 Jako zamlada
2006 Rytmus života
2004 Serial Killing 4 Dummys
2002 Dámy nebo nedá mi?
2001 Donnie Darko
Jízda do pekel
2000 Damaged Goods (TV film)
Nezávislý
1999 Vendeta (TV film)
1998 Prokleté prachy
1997 Boy's Club, The
Příběhy odvahy: Dvě ženy (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
1992 Svatba, nebo pohřeb?
1989 Babar hrdinou
1987 Inseminátor
1986 Lost!
1984 Božská těla

TV seriály

2005 Carl² (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jeden nebo druhý (S01E21)
2002 Kybernetická honička (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Seven (S02E15)
2001 Mob, Da (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
2000 Babar (TV seriál)
Land of Happiness (S06E13)
Land of the Treasure Hunt (S06E12)
Land of Treats (S06E11)
další epizody (13)
1999 Chameleon (TV seriál)
Dokonalá vražda (S03E09)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Skuteční přátelé (S08E12)
1996 Flash Forward (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Highlander: The Animated Series (TV seriál)
Klíšťák (TV seriál)
Kouzelný školní autobus (TV seriál)
Monster Force (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
1992 Psí městečko (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)
Rupert (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
Wish Kid (TV seriál)
Babar (TV seriál)
Mango Dingo (S05E13)
Le Robot en folie (S05E12)
Tiens, voilà les martiens (S05E11)
další epizody (26)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
Bojíte se tmy? (TV seriál)
Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
Maniac Mansion (TV seriál)
Babar (TV seriál)
Comme au bon vieux temps (S03E13)
Fantôme d'un jour (S03E12)
Le Serpent d'eau douce (S03E11)
další epizody (13)
1989 Babar (TV seriál)
Remember When? (S02E13)
Conga the Terrible (S02E12)
The Intruder (S02E11)
další epizody (26)
Beetlejuice (TV seriál)
1988 ALF Tales (TV seriál)
Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Moje drahá příšerka (TV seriál)
1986 Kay O'Brien (TV seriál)
1985 Medvídci mývalové (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jack of All Trades
2004 'Donnie Darko': Production Diary

Hudební videoklipy

2005 Jamie Kennedy & Stu Stone: Rollin' with Saget (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Scarecrows
2009 2 Dudes and a Dream
2008 Bitten

TV seriály

2019 The 410 (TV seriál)

TV pořady

2008 The Real Housewives of Atlanta (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 Jamie Kennedy & Stu Stone: Rollin' with Saget (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Scarecrows
2016 The Haunted House on Kirby Road

TV seriály

2018 Junk Drawer Magical Adventures (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Jamie Kennedy & Stu Stone: Rollin' with Saget (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2006 Gene Simmons: Rodinné klenoty (TV pořad)
2005 Criss Angel: Mistr magie (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky