Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych Kryse Andžela zase tolik nezatracoval. Někdo třeba věří v Boha, druhý v Alláha, jiný zase tomu, že Krys je opravdu mág. Podle mne je to spíše zakladatel sand-metalu (na konci tam ukazuje ty svoje svaly na poušti a řve bláboly). Jo, a oficiální text distributora o jeho "kouzlech" mluví za vše: Toto je sestřih těch nejbláznivějších a nejneuvěřitelnějších momentů. ()

111tom111 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu jste ho ještě neprokoukly ? :D Toto je velice ubohé ...tento mladík chce asi dosáhnout popularity jako david copperfield,mám ale pocit že se mu to nějak nedaří.Vše je tak okaté a úsměvné a několik triků,které jsem v tomto pořadu viděl sem znal už jako malý kluk.Nezbývá mi tedy nic jiného než se nad tím celým pousmát.Toto je magie?Ne toto je spíš podívaná pro naivní lidi a nebo pro dívky co se dívají na crisse jako na pěkného mladíka. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně nejlepší iluzionista na světě (dokonce je několikanásobný držitel této ceny). Co se týče tohoto pořadu, je výborně zpracován - kamera, scénář... všechno na výbornou. No a k tomu ještě ty úžasné a téměř neskutečné triky, které Criss Angel předvádí!! Ten člověk je opravdu Mindfreak.... "Are you ready?" ()

Leleta 

všechny recenze uživatele

Show namachrovaného frajírka, který se rád předvádí. Jako osobnost je mi krajně nesympatická, ovšem jedno se musí nechat - Criss Angel zkrátka umí. Navíc přesunul magii z jeviště na ulici, do pouště, nebo do bazénu nějakého toho amerického zbohatlíka. Ať už jsou ti jeho "náhodní kolemjdoucí" zaplacení, nebo ne, show, kterou předvádí, vám vyrazí dech. Jenom škoda, že u toho musí on sám i jeho manažeři tolik přehrávat, i když je mi jasné, trocha divadýlka k magii patří. Ale vážný úraz hlavy, kvůli kterému musíte na týden přerušit natáčení, bych chtěla teda vidět... ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Je to podobný kouzelník jako David Copperfield, ale Criss Angel víc riskuje a o to je to lepší. Asi je to fakt nejlepší kouzelník součastnosti. Vůbec nepobírám jak ty kouzla dělá, fakt zajímavá podívaná. Ale rád bych to viděl naživo. Červen 2011: Trochu mě zklamala 2. řada, protože Criss sliboval, že bude ještě víc šílenější něž 1. řada, ale podle mě to tak nebylo, sice v něktrých dílech byli více nebezpečné kousky ale v jiných zase vůbec ne. A škoda že ve 2. řadě se nenechal zasáhnout tím bleskem jak sliboval taky v 1. řadě. Leden 2012: Třetí řada je zase o něco lepší než druhá, ale první řadě se nevyrovná. A jsem rád že u určitých kouzel dělají celou scénu na jeden záběr, protože je alespoň pak člověk nemusí podezírat z kamerových triků. „Are you ready?" Viděl jsem: 1.-3. řada 1x. Hodnocení řad: 1. řada 90%, 2. řada 70%, 3. řada 80%. Hodnocení 80%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama