Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

Boris. 

všechny recenze uživatele

Tomudle buzerantovi s emo patko prostě jeho čáry-máry nevěřim...Vždycky příde s partou lidí..půl hodiny je nechá kecat do kamery, že se viděj prvně a že nejsou na ničem domluvený a pak najednou udělá s velikou pomocí party kameramanů a střihačů neuvěřitelnou iluzi, kterou další půlhodinu jeho věrný fanoušci komentujou a kdyby to dávali po desátý tak by tam i fanynky odhazovaly prádlo. To starej Copperfield byl jiný číslo...ten na ty svý iluze měl aspoň kouzelnickej ksicht. ()

Pimpy 

všechny recenze uživatele

Některý triky sou povedený, to bez debat. Ale většina triků sou dělaný "zakrývacím" stylem. Zkrátka Crisse zakryjou kusem látky, papundeklem nebo třeba prostěradlem, aby nikdo nic neviděl a on za tím krytím udělá trik. Takže nikdo nic vlastně neviděl. WTF?? Další sou "náhodný" kolemjdoucí, nic důvěryhodnýho. Dneska sem viděl, jak Criss nechává "zmizet" jedoucí auto, to si Criss myslí že sem slepej kretén??? ()

Reklama

FREEWHEELER 

všechny recenze uživatele

Ty kujebák, čo furt klameš :) Hehe. Ale nie, ja mám rád umenie ilúzií a tak, a to vlastne aj znamená, že keď si chcem pozrieť niečo z týchto vôd, zapnem divadelné vystúpenie Davida Copperfielda alebo Lanceho Burtona. Tieto kúpené a hrané a upravované veci s tým nemajú nič spoločné. Neviem prečo by ma to malo baviť. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Iluze, klam a zase iluze. Tohle tady bylo již nesčetněkrát. Musím ale přiznat, že "rocker" Criss Angel má talent a umí to s obecenstvem. Jestli už je podplacené nebo o ničen neví, tak to už je věc druhá! Jedno mu ale musím nechat, a sice, že s náma umí dobře vyjebat. 60% (EFEKTY ****) IMDb.com: 6,5/10 ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli účelový pozér, který staví na určité dark image, a víc než přípravou triků se zabývá svým "cool" zjevem. Většina rozpočtu tohohle pořadu padá na práci střihačů a na nábor komparzu, který se má tvářit, že jde vážně jenom náhodou kolem. Ovšem vrcholem všeho jsou prostřihy na Crissovu rodinu, která se nás snaží přisvědčit, že velký mág je skutečně v ohrožení života (velice emotivní). Za třešničku považuji záběry, kdy Criss maká v posilovně nebo si nechá dělat pleťovou masku. Extrémní magie – nenechte se vysmát. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama