Reklama

Reklama

Criss Angel: Mistr magie

(pořad)
  • Česko Criss Angel: Extrémní magie (více)

Mistrovský iluzionista Criss Angel, v současnosti považovaný za nejvýznamnějšího člověka na poli magie, překračuje tradici a předvádí nám svůj svěží pohled na moderní mystiku. V novém exkluzivním seriálu na HISTORY®, Criss Angel: Mistr klamu, přenáší kouzelník své tajemství z jeviště do ulic a veřejně předvádí triky, které stírají hranici mezi realitou a iluzí. (History Channel)

(více)

Recenze (249)

ChArLeNe odpad!

všechny recenze uživatele

Na kúzelníkov mám averziu. Táto časť zábavného priemyslu nie je pre mňa. Pri sledovaní podvodníkov, a ich nadšeným publikom sa mi dvíha žalúdok. Keď už niečo extrémne, tak Jackass crew stvárajú väčšie bláznovstvá, a pritom nepoužívajú žiadne triky, čo je podľa mňa ozajstné: "wtf, how can they do that?" ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Iluze, klam a zase iluze. Tohle tady bylo již nesčetněkrát. Musím ale přiznat, že "rocker" Criss Angel má talent a umí to s obecenstvem. Jestli už je podplacené nebo o ničen neví, tak to už je věc druhá! Jedno mu ale musím nechat, a sice, že s náma umí dobře vyjebat. 60% (EFEKTY ****) IMDb.com: 6,5/10 ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Okázalý floutek předvádí stokrát viděné "triky" s kartami, mizejícími předměty, procházením zdí za prostěradly... a vůbec, hodně věcí se děje za prostěradly nebo novinami. Ona totiž tato street magie je tak přeumělkovaně nápadná, že je až k uzoufání nudné sledovat toho mystického blbečka jak dělá pýár všemožné komerci na účet magie. Takovej Dynamo je alespoň skromný týpek. Jeho šou už za vidění stojí. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Criss Angel. Už to jeho jméno zní magicky. Týpek s černými vlasy, ověšený vším možným, vypadající jako nějaká slavná rocková hvězda. Nejspíš jsou ty jeho úžasné triky a kouzla nahrané a dopředu do detailů promyšlené, jako precizně napsaný scénář, ve kterém má každý, od hlavního herce, až po komparz, přesně napsanou roli. To, co vidíme my, diváci, je nejspíš dokonale zmanipulovaná, upravená a sestříhaná verze. Perfektní iluze a dokonalé herectví všech zúčastněných osob. Ale co. To nic nemění na tom, že to, co předvádí, byť jakkoli upravené, je fascinující. Velmi by mne zajímalo, kdybych se ocitla mezi těmi, které si do svých kouzel vybírá, jak by to fungovalo. Dal by mi do kapsy nějaké ty prachy a řekl, kam si mám stoupnout a co dělat? Nebo bych byla skutečně, opravdově překvapena a šokována, aniž bych musela svůj údiv předstírat? Nevím. Criss Angel to dělá pro údiv a obdiv lidí za obrazovkami, tak se nebudu snažit zjistit, co je zatím vším. Jeho iluze mu vycházejí dokonale a nebudu si je kazit tím, abych přemýšlela, co je za tím. ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Tomudle buzerantovi s emo patko prostě jeho čáry-máry nevěřim...Vždycky příde s partou lidí..půl hodiny je nechá kecat do kamery, že se viděj prvně a že nejsou na ničem domluvený a pak najednou udělá s velikou pomocí party kameramanů a střihačů neuvěřitelnou iluzi, kterou další půlhodinu jeho věrný fanoušci komentujou a kdyby to dávali po desátý tak by tam i fanynky odhazovaly prádlo. To starej Copperfield byl jiný číslo...ten na ty svý iluze měl aspoň kouzelnickej ksicht. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama