Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Manhattanu vypukla smrtonosná nákaza, která mění lidi v krvelačné bestie. Šestice obyvatel domu musí přetrvat noc chránicí své obydlí a životy do doby, než bude mít magistrát města vše pod kontrolou. (LIVINGDEAD)

Recenze (58)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jsem docela zklamanej. Čekal jsem prostě napínavou i trochu zábavnou krysozombie podívanou. Bohužel mě ale skoro všechno akorát otravovalo, přičemž nejhorší byla asi kamera. Beru však tento horor i jako režisérský debut, a z tohoto hlediska se nemá Mickle příliš za co stydět. Snaha tam byla znát, líbil se mi výběr herců, konec měl taky něco do sebe, jen to prostě nebylo ještě ono. Ve Stake landu už je naštěstí vyšší rozpočet a na kvalitě je to hodně znát. 30% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ještě před upířinou Stake Land si Mickle střihl tenhle akční horor, v němž se skupina lidí v činžáku brání před útoky agresivních sousedů, co se po nakažení jakéhosi morybundu změnili na krysí zombie. Mulberry Street ale oproti jeho nadcházejícímu snímku je agresivnějšího rázu: roztěkaná kamera, omalovánkovité filtry a místy dost zběsilý střih sice nedávají prostor pro vytvoření lepší atmosféry, ale naštěstí ta poslední třetina je hezky svižná a příjemně krvavá. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když to vědomě a zcela záměrně přeženu, Mulberry Street je zajímavě pojatou kombinací Herbertova románu „Krysy“ (krysy útočící a decimující velkoměsto) a trochu i [rec] (skupinka lidí uzavřená v domě a bránící se útoku jakýmsi virem nakažených lidsko-krysích mutantů). Jenže to je tak skoro všechno, čím ten film zaujme. Líbila se mi ta celková myšlenka, trochu ozvláštňující současné bahno zombie žánru (je to vlastně takový zombie film bez zombie, protože ty útočníci prostě zombie nejsou, i když se chovají přesně jako mnohé moderněji pojatí zombie útočníci) a masky. Film jako celek však do kopru posílá ve vypjatých situacích velmi zmatená kamera kombinovaná s ještě chaotičtějším střihem. V jisté, poměrně dlouhé scéně několik minut před koncem opravdu vůbec nemáte šanci pojmout, co se vlastně vůbec děje. 1,5* ()

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

To mam z toho, že než se na filmy dívám, tak si o nich nic nezjišťuju. Mulberry street se pro mě od první minuty stalo velice útrpnou záležitostí. "Horory" s touto tématikou snad ani nemohou být dobré, ale z tohohle debilita téměř kape. Otřes(e)ná kamera, která snad má navodit autenickou atmosféru nepůsobila (pokud ano, tak opačným než zamýšleným způsobem). Ať už postavy, tak i herci, jež je ztvárňovali, byli až nehezky nezajímaví, spíše odpudivě nesympatičtí a iritující. Hudba, byla-li nějaká, nutila spíš ke ztlumení zvuku. No a nakonec děj/pointa? Děs a hrůza, děj téměř žádný, jen rychlá, roztřesená a počítačově zefektivněná akce. A zhovadilejší téma jsem dlouho neměl možnost vidět, jestli vůbec někdy. Možná kdyby se film nesnažil tvářit tak vážně, ale oblékl se do hávu zábavného, absurdního béčka, měl by šanci na větší úspěch. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po záživných REC a Karanténa, přišla další pecka! Lidé zmutovaní v obří krysy napadnou Manhattan, ten kolabuje, protože si nikdo neví s nákazou rady. Národní garda dostává svolení všechny bez milosti střílet, jen nenakažené odchytávat. Po dokoukání snímku sem si mnul ruce blahem, že po dlouhé době zase vylezlo něco solidního. 80% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno