Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 2

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"K čemu budou mrtvému mince ??" Ty se vždycky hodí !! Třeba i punk křižákovi Haydena Chrisensena, který má těžké trauma.. Asi, že mu přestal svítit meč.. Nebo spíš zjistil, že Nicolas Cage je jeho otec..;) Já mám trauma též !! Z příšerně natočené a bizarně nasnímané šmíry.. Režijní šumař Dark Powell se tady vyloženě ztrapnil.. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Majstrštyk s přímo skvostným dějem : zfetovanej křižák Darth Vader zachraňuje čínskýho prince, po cestě ho učí válečnýmu a bojovýmu umění (tam se totiž zřejmě nikdy nebojovalo), při jeho záchraně ztluče nebo pobije asi tak stovku elitních královských stráží, dál potkaj vožralýho Nicka Cage s palmou na hlavě, kterej se celou dobu jen parodicky šklebí a pitvoří a nokonec se z něj stane Avatar. A to všechno se děje v Číně 12. století, kde se naštěstí všichni domluvěj univerzální angličtinou :-) Tak už se i americký béčkaři rozhodli využít čínskej filmovej boom a penetrujou pěkně do zadku a s přírazem! Bravo hoši, jen víc podobnejch západo-východních kulturních průniků, nejsou totiž vůbec trapný a člověk si aspoň ujasní, jak má vypadat pořádnej historickej akčňák. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené "historické" béčko, které nestihne nudit. Kamera je občas zbytečně roztěkaná, střih zběsilý, ale výprava je dost slušná a putování zábavné. Občas to kazí nedomrlé herecké výkony, kterým vévodí příšerně přehrávající Nicolas Cage. Naopak Hayden Christensen docela překvapil, je mi trochu líto toho hejtu, co se na něj valí. Mladá dvojice šikmookých princátek je také sympatická. Za mě vydřené trojhvězdí. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Je to spíš za jedna, ale když si vzpomenu, co přinesla spolupráce čínských soudruhů s Keanu Reevesem, přimhouřím nad tímhle zbloudilým křižáčkem se závislostí na opiu oko. Zásadní akční scény byly pokryty z různých úhlů, načež z nich střihač vyrobil chaotické peklo, silná dvojka by to byla jen v případě, kdyby byl Cage jednooký od začátku a flashback ukázal, že mu to oko vystřelil samotný Christensen coby děcko při lučištnickém výcviku. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když člověka posedne nevysvětlitelná chuť na nějakou nízkorozpočtovou pičovinu s Kejdžem ve stylu křižáci versus nindžové, v níž Análkin Skájvókr jen vyměnil světelný meč za desetikilový železný obouručák a s naprosto stejně koženým xichtem jím jednou rukou místo armády droidů decimuje zástupy ťamanských kungfistů, dá se tohle přežít bez vážnější psychické újmy. Tedy pokud se vám podaří uprostřed asi tak na dvacet minut usnout jako mně. Ani to nebylo nutno vracet zpět, navázal jsem plynule a nepřišel jsem, počítám, o žádné dějové zvratky, jen o asi tak čtyřicet neumětelsky zabitých čínských statistů. Rest in Piss, Mikuláši, už jen čekám, kdy ze zoufalství začneš hrát záporáky v Segalových „velkofilmech“. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama