Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mile sympatická veselá poloamatérská podívaná. Robert Englund je se svým sprejem proti děfkám přímo k pomilování, vysloužilá ruská "balerína" s roztomilým akcentem jakbysmet a Jenna s kámoškama kupodivu hrají nad očekávání slušně (jen u tý tyče se mohly snažit trochu víc, holky plesnivý). Spousta povedeného gore a vtipných hlášek ("You see this? What colour is that?" - "Cappuccino?" - "Right, meaning you're cleaning this entire mess up!" ... :´) ) a celková hrubá nekorektnost téhle párty úchylárny dělají ze Zombie Strippers adepta na status kultovní pyčovinky. V dnešní době určitě potleskuhodné, jen víc takových! ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hrozně pitomý film. Na komedii málo vtipné, na horor málo strašidelné a celkově postrádající nějaký smysluplný děj. Těch pár silikonových krasavic, jež přehrávají co jim síly stačí, po čase začnou nudit stejně jako celý film. Jenna Jameson už teda natočila lepší snímky, než je tento rádoby šokující trash. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hehe, soft porno pro nekrofily. Hororovými fanoušky s napětím očekávaný brak dopadl o trochu lépe, než jsem si myslel - tzn. dalo se na něj dívat. Englundovi šly role podivínských úchylů vždycky a nejinak je tomu zde, tudíž se stal s přehledem největším kladem celého filmu, ostatní herci odvádí výkony typické pro špatná béčka. Docela povedené jsou masky, což se ale nedá říci o tricích, ty jsou naopak skutečně příšerné. Příběh je, dá se říci, inovativní - že se právě zde setkáme s další vývojovou formou filmového zombíka, to jsem opravdu nečekal. Suma sumárum, Zombie Strippers nejsou žádným velkým překvapením - sběratelé filmových úletů si je na sto procent seženou, ostatní radši ruce pryč! Ano, je to hrozná kravina, ale nenudí, takže 45%. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to moc nebralo a měl jsem chut´ to vypnout, ale v průběhu děje se mě to celkem zalíbilo. Je to béčko jak prase, hrozní herci, trapný dialogy, přehnané vtipkování, některý hrozný počítačový efekty. Ovšem film obsahuje i pár velice dobře zvládnutých gore scén, které se střídají s už míň povedenými digitálními triky, které zas ale nejsou nejhorší. Nejvíc mě pobavila " střílecí " scéna, kdy jedna zombie striptérka si narve do pochvy kulečníkové koule a odstřeluje druhou zombici, haha, to byla fakt prdel. Anebo když peněz chamtivý šéf striptérskýho podniku (Freddy Krueger) dostane specialitu zombie striptérek - tanec na tváři. Fuj!! Není to špatnej film, takovej výplach, kterej ale nenudí. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Amaterčina ako vyšitá. Scénar a dialógy boli totálne vadne, príbeh tiež za veľa nestál. No, ale komédia je to kúzelná, srandičky kam sa pozrieš, len neviem, či pri všetkých, to malo vyzerať ako sranda, alebo sa to malo brať ako vážne. Námet je absurdní, chovanie postáv veľmi tupé, ale masky boli veľmi slušné a zábavnosť tohoto snímku ma prekvapila, lebo zo začiatku to tak nevyzeralo. Lebo scéna zombie striptérka si dá do frndy pingpongové loptičky a začne s nimi strieľať po inej striptérke, tak tam som sa nasmial. Gore efekty tiež neboli na zahodenie a tak na 3* ma presvedčil. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Vyhazovač v klubu je přítel protagonistky Jenny Jameson Tito Ortiz, legenda zápasů v kleci. (facojurka)
  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)
  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)

Reklama

Reklama