foto

Jeannette Sousa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadly Assistant
2015 A Date with Miss Fortune
2010 Insidious
2008 Svůdné zombie
2004 Messiah, The: Prophecy Fulfilled (TV film)
2001 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Temná legenda 2
Velmi nebezpečné známosti 2

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
American Idol (S03E15)
The Spring Gala (S02E24)
Field Day (S02E16)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Back to School (S02E01)
Can't Hide It Anymore (S01E23)
The Polo Match (S01E19)
2016 Americká manželka (TV seriál)
The Snub (S01E05)
The Nap (S01E02)
Pilot (S01E01)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Velké stěhování (S05E09)
2013 V utajení (TV seriál)
I've Been Waiting for You (S04E08)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Arabské jaro (S03E04)
Kriminálka New York (TV seriál)
Exit Strategy (S07E22)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Ztracené děvčátko (S01E09)
Meet the Browns (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2006 North/South (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Crossroad Blues (S02E08)
2001 Mutant X (TV seriál)
MythQuest (TV seriál)
Past na ptáky (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Pohřešovaná (S02E12)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Koruna irského krále (S01E11)
1999 Total Recall 2070 (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace