foto

Clayton Landey

  • nar. New York, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Camera Store
Sully: Zázrak na řece Hudson
The Sunday Horse
2015 Nocturna
2013 Scary Movie 5
Undocumented Executive
2012 Váhavý fundamentalista
Zpátky ve hře
2011 Footloose: Tanec zakázán
2010 Killer by Nature
2008 Svůdné zombie
2006 Povstání strojů (TV film)
Temná mysl
2002 Man of the Year
Tak už konečně chcípni!
2001 Operace Boeing 747
2000 Hodina stínů
Price of Glory
Projekt Mercury (TV film)
1998 Nothing Sacred (TV film)
Silnice E9 (TV film)
Žaloba
1997 Jak ta je úžasná
1996 Likvidátor
Zločin století (TV film)
1995 Pancéřová holka
1994 Cisco Kid (TV film)
Slepá spravedlnost (TV film)
1993 Vražedný computer
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 Vzhůru ke dnu!
Žena, která zhřešila (TV film)
1990 Bílý policajt s černým srdcem
Kniha lásky
Prvotní síla
Zesil to!
1988 Nitti - Neústupný (TV film)
Sliz
Útok zabijáckých sexbomb
1987 Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
Osudná droga
1986 Zúčtování
1983 September Gun (TV film)
1980 Šerif a mimozemšťan 2
1979 Norma Rae
1978 Million Dollar Dixie Deliverance, The (TV film)

TV seriály

2017 Tales (TV seriál)
2015 Komplikace (TV seriál)
2014 If Loving You Is Wrong (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2006 24 hodin (TV seriál)
Day 5: 12:00 a.m.-1:00 a.m. (S05E18)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Nepřítel se vzdává (S02E01)
2001 That's My Bush! (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Marnotratná dcera (S07E11)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Racing Mars (S04E10)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
JAG (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace