Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 2 (2008) (série)


Hypotéza dárkových předmětů do koupele (S02E11)

(epizoda)
  • USA The Bath Item Gift Hypothesis

VOD (1)

Obsahy(1)

Blíží se Vánoce, které Sheldon z principu neslaví. Je úplně šokovaný, když se dozví, že má pro něj Penny připravený dárek. Vymýšlí, co by jí dal, aby dodržel obecně platná pravidla, která jsou s nákupy a předáváním dárků spojena... (TV Prima)

Zajímavosti (8)

  • První vánoční epizoda seriálu. (SONY_)
  • Leonard Nimoy napsal Sheldonovi (Jim Parsons) na ubrousek větu: „Žij dlouho a blaze.“ Jde o "vulkánský" pozdrav ze seriálu Star Trek (od r. 1966), v němž Nimoy ztvárnil roli Spocka. Nimoy ubrousek skutečně podepsal. (SONY_)
  • Když Sheldon (Jim Parsons) během rozdávání dárků obejme Penny (Kaley Cuoco), tak Leonard (Johnny Galecki) pronese: "Zázrak Saturnálií!". Saturnálie byly významné svátky Starověkého Říma, kde si lidé rozdávali dárky a také se odvraceli od společenských norem, což udělal i Sheldon, jelikož běžně lidi neobjímá. (GreatestFan)
  • MacArthurova cena skutečně existuje. Obvykle ji dostávají lidé ve věku 20-40 let pracující v jakémkoli oboru, kteří ve své tvůrčí činnosti prokázali mimořádnou originalitu, samostatnost a odhodlání. (GreatestFan)

Reklama

Reklama