Reklama

Reklama

Smrtící zbraň

Trailer

VOD (1)

Starnúci bývalý policajt Matt Conlin (Steven Seagal) si vďaka svojej chorobnej hráčskej vášni narobil množstvo nepriateľov a obrovitánske dlhy, ktoré splatiť rozhodne nebude ľahké – presiahli už totiž milión dolárov! Keď však jedného dňa diskrétne skúpi akási tajná vládna organizácia všetky jeho dlhopisy, zdá sa, že sa naňho konečne opäť usmialo šťastie. Na oplátku za túto „láskavosť“ má Matt vypátrať zopár mocných kriminálnikov, ktorým sa vďaka ich hriešne veľkému bohatstvu až dosiaľ darilo stáť nad zákonom - a zlikvidovať ich! Nemá s tým v podstate žiadny väčší problém... No keď odmietne eliminovať skorumpovaného policajta, ktorého mylne považuje za čistého, je zrazu nútený pokúsiť sa prestrieľať na slobodu. Ocitne sa totiž v nezávideniahodnej situácii, v ktorej každý pohyb môže byť jeho posledným... (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím zdůraznit, abyste těch 60% brali s určitým dodatkem: chtěl jsem tím především vyjádřit viditelné zlepšení oproti předchozím Stevenovým filmům. Pistol Whipped je nejlepší ´seagalovka´ za posledních šest sedm let! Především má schopnějšího režiséra, který natočil koukatelné souboje, ten v nadzemních garážích je sice krátký, ale lokty se lámou, a ten na bowlingu je vrcholnou bojovou sekvencí filmu, má slušnou choreografii a hlavně není rozstříhaný na tisíce milisekundových záběrů, jak jsme byli doposud zvyklí. Ale kupodivu budu chválit dál: líbila se mi hudba, tvůrci se snaží o pěkné kamerové záběry a i Steven, ačkoliv je evidentně objemnější, se stále umí hýbat a i obstojně hrát. Slušně vyseknul ex-poldu, který se utápí v neřestech (alkohol, hazardní hry) a zanedbává svoji dceru. Příběh vlastně není až tolik důležitý, hlavní je, že celkově to všechno na mě působí lepším dojmem. Auta se sama neopravují v následujícím záběru, střílí se opravdovými náboji, kulky naráží do překážek. Lance Henriksen určitě nemá hlavní roli, objeví se všeho všudy na pět minut, ale jeho přítomnost potěší. Nečekejte nějaký obrovský Stevenův comeback, ale na druhou stranu film stojí podstatně výš, než předchozí počiny. Steven stárne a nějakého jeho hitu se pravděpodobně již nedočkáme. Vezměme tedy zavděk alespoň takovouto akčňárnou, kde lze našeho oblíbeného hrdinu vidět při souboji v celé jeho kráse a kde mají scény normální návaznost bez velkých logických chyb. Objektivně je to spíš mezi dvěma a třemi hvězdičkami... ale ta Stevenova ´jin-jang´ bunda je supr! ()

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkové akčné eso Steven Segal znovu hraje jednu so svojich obľúbených a podradných rolí, ktoré ho zase preslávili u béčkových filmov. Tento krát hraje gamblerského expolicajta, ktorý to zase niekomu naloží. Je pomstychtivý, má v sebe akúsi "iskru" dobra, ktorá ho robí dobrým človekom. Hovadina! Segal je magor! Žiadny akčný hrdina! Odpad pre uslintané deti s detskou obranou, ktoré nemo tlieskajú každému akčnému momentu, kde Segal dáva niekomu na piču. Ja obrnu nemám, preto mu sliny netečú po brade až k rozšlahanému rozkroku, netlieskam mu, mám totiž zviazané ruky vďaka všemohúcému Bohu, ktorý ma má asi v láske. "Segal, pakuj sa už do piče, kto ma neustále chrániť deti pred tvojim bojovým a trápnym umením?" Ešte, že sa dnes rodia deti, ktoré radšej likeujú nejakú slizkú stránku, než by mali pozerať samozničujúci šunt plný homogenických hovadín, ktoré po nadmernom užívaní spôsobujú u mužov odpadávanie penisov. U žien ani radšej nenapíšem čo bude odpadávať. To by bolo zhruba asi všetko. Pičovina! Nepozerať iba na vlastné smrteľne riziko. 0% ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, že čím více náš mistr Seagal stárne a točí totální hovadiny, sem tam k nám proskočí i celkem koukatelný snímek. Tento snímek vděčí za svůj seagalovský nadstandart především slušnému režisérovi, zajímavé kameře, výborné hudbě, kvalitnímu zvuku a opětovně podařenému dabingu. Seagalovky jsou totiž jeden z mála typů filmů, které v originále jsou otřesné, zatímco dabing hlavně díky výtečnému hlasu Jiřího Štěpničky povyšuje film o stupeň. Seagal v roli stárnoucího policisty, kterého vyhodili kvůli finančním machinacím, se utápí v alkoholu a dluzích za gamblerství, když tu přijde nabídka od samozvaného dárce spravedlnosti (hodně zestárlý Lance Henriksen, ale je fajn ho po delší době vidět na obrazovce). Seagal se tak stává nájemným zabijákem a vše je OK až do doby, kdy ho další terč neodvratně spojí se svou minulostí, rodinou a kamarádem, který ale asi nebude až zas tak čistý, jak se původně zdálo. Seagal nám v celé své kráse předvede, že bojové umění stále umí, automobilové honičky jsou také slušné, ty střílecí scény jsou už přeci jen směšné, no ale budiž. Atmosféra filmu je totiž velmi dobrá, postavy jsou uvěřitelné a tak poprvé od Bestie si dovolím tvrdit, že si tuhle slušnou seagalovku můžete i koupit. Hudba: Gerald Brunskill ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda, řeknu vám, vážení, že to bylo obrovské překvapení. Sice to nebyl bůhvíjaký trhák, ale na to, že jde o film se Seagalem, to bylo hodně dobrý. Asi proto, že bylo ve filmu málo z jeho kung-fu "umění", kterého už jsou diváci přesyceni. Rozhodl jsem se, že si se Seagalem pustim další jeho filmy. Zkrátka jeho filmy mají něco do sebe a fandy tohoto hrdiny z 90. let jeho akčňárny pořád přitahují. Smrtící zbraň je pro mě jedním z jeho nejlepších filmů, tak proč to náležitě neocenit. Dobrá práce, Stevene, tady máš...70% // (23.11.2012) - NOVA HD (4:3) - Po roce repete a v podstatě si stojím za předešlým komentářem. Čili..na Seagala dost dobrý a CZ dabing opět nevadil. Pan Štěpnička se hodí na Stevena 100%-ně. Hodnocení neměním - 70%. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano!! Seagal je v soubojích vidět úplně celej!!! Fanfáry?? Samozřejmě, určitě jsou zasloužený!! Ale abych hned vše uvedl na pravou míru, hodnotim třema hvězdičkama jenom proto...protože se jedná po několika letech o film, kde mouřim pouze oko nad šíleným scénářem ( rozumněj žádným ), dobře ještě pár ( proboha několik ) technických chyb je k vidění, ale za to může mizernej rozpočet a také proto, že se pořád pohybujeme na prahu céčkové produkce, s béčkovo-áčkovou produkcí film nesnese sebemenší rovnocenné hodnocení!! Steven Seagal konečně vypadá dobře, samozřejmě musí mít adekvátní oblečení...charizma pořád má parchant jeden aikidovskej!! V poslední řadě pochválim režiséra, který má zřejmě nakoukáno množství akčních filmů a tak tento výtvor má slušný look v akčních scénách, závěrečná akce dokonce je chvílema velmi, velmi povedená!!...Jednou větou: Pokud mám srovnat poslední film JCVD a SS, vítězem se jednoznačně stává Steven Seagal!! ()

Galerie (26)

Zajímavosti (7)

  • Na konci filmu donesie Seagalovi jedna žena balíček a fotku s mužom, ktorého má Seagal zabiť. V skutočnosti je to fotka samotného režséra Roel Reiného. Fotka bola odfotená pri natáčaní. (Seag)
  • Natáčeno ve městě Bridgeport v americkém státě Connecticut. (ssfan)

Reklama

Reklama