Reklama

Reklama

Bezhlavý jezdec

Sedm studentů to bere zkratkou na party a naneštěstí skončí ve Wormwoodu, kde je začne jednoho po druhém pronásledovat duch bezhlavého jezdce. (Filmbox)

Recenze (40)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Kluci a holky z Asylum by mohli závidět. Příšerná břečka. Herci pochopitelně mizerní do jednoho a jednoznačně vede osoba s hubou přes dvě hlavy, která hrála degenerátku Candy. O efektech se nemá cenu zmiňovat a samotný jezdec je také dílo. Ten se strašně moc snažil být jako jeho starší bratranec ze Sleepy Hollow, ale jediné, čím ho vzdáleně připomínal, bylo točení zbraněmi, což dělal v těch nejméně vhodných chvílích. Tím pádem působil jako neskutečné kopyto. Pár hlav tu samozřejmě odlétlo, ale ty to od odpadu zachránit nemohly. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už keď som po úvodnom historickom prológu zbadal dodávku obklopenú bandou klišiodných mladistvých, vedel som ktorá bije. Prečo tam musí byť stále DODÁVKA?! No nič, ku samotnému filmu - každý teda vieme o čo pôjde, ak sa na začiatku filmu zjaví DODÁVKA, vzhľadom k názvu pôjde o nadprirodzený slasher, to jest bude sa tu sekať jedna radosť, krvička nám potečie jedna báseň a celková tuposť tu má deň otvorených dverí. Nemal som s tým problém, je to podradná hororová b-movie zábava, jedna z tých lepších ktorá sa vo východoeurópskom Hollywoode ( Rumunsko ) točila. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle teenage vyvražďovačka nedisponuje ničím výjimečným. Sice nešetří krví a brutalitou, ale nějaká opravdu dobrá napínavá scéna se zde nenajde. Herecké obsazení není dvakrát sympatické. Na rozdíl od jiných teenage hororů tomuhle dílku chybí styl a moc vážně se opravdu brát nedá. Podle mého názoru zcela podprůměrný horor. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina mládeže razí na jednu hodně vzdálenou pařbu, a aby tam byli rychleji, vezmou to zkratkou, která snad ani na mapě není zakreslena (a samozřejmě, navigaci nebo GPS neprovozují). Takže - jak je obvyklé - svou pouť zakončí v totálním zapadákově, s autem na odpis. Ale může být ještě hůře - ve městě se jednou za sedm let objevuje bezhlavý jezdec, a aby v tom nebyl sám, shání sedm dalších hlav. A místní občané jsou velmi vděčni, že mohou nabídnout sedm nešťastných cestujících... Uff, tohle je snad ten nejméně originální film, který jsem v poslední době viděl. Jak snadno se vzpomíná na Sleepy Hollow, nebo první Kukuřičné děti, které byly plus mínus na stejné brdo. Tento film měl ale jednu drobnou zvláštnost - jeho osazenstvo (a to ať už místní obyvatelé, nebo cestující mládežníci, a nebo i samotný bezhlavý jezdec) bylo totálně debilní, a jejich chování se dá těžko popisovat. Ničím jiným film nezaujme, a zhruba dvacet vteřin po závěrečných titulcích se vykouří z hlavy (ale naštěstí to vůbec nevadí, páč podobných (a lepších) filmů jsou desítky).. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

A já byl spokojený! Zapomeňte na Ospalou díru, klasický příběh je přenesen do současnosti (trochu mi připomněl 2001 maniaků). Místo historické legendy (ze které se jen vychází) tu máme sympatický slasher. Skupinka sedmi mladých se na cestě za zábavou vydá zkratkou (njn, otřepané klišé, ale budiž) a skončí v městečku, kde už na ně čeká bezhlavý jezdec (společně s osazenstvem, co se páří mezi sebou, tudíž o zrůdy není nouze). A hlavy létají jedna radost! Sekera či kapota auta, to je úplně jedno. A také se dost střílí s náležitými doprovodnými rudými gejzírky. Jedinou slabinu bych viděl v laciných digitálních efektech, ale nebylo jich příliš, a proto je shovívavě přehlédnu. Tak nízké hodnocení si tahle zábavná vyvražďovačka nezaslouží. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama