Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovní název) (více)
Trailer 1

Seržant Davis Tubbs (Brandon Smith), kterého jsme již mohli vidět v prvním díle, sestaví komando, jež má za úkol zničit Creepera jednou provždy. Zatímco monstrum terorizuje místní komunitu farmářů, seržant a jeho jednotka se zatím dozvídají temná tajemství o vzniku tohoto stvoření a snaží se jej zastavit dříve, než bude pozdě. (SidneyP)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (114)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Jeepers Creepers 3“ není vyloženě nedůstojným pokračováním předchozích dvou filmů, ani ty nebyly nějak zásadně úžasné, ale přece jen se jedná o pokračování, které není ničím vyloženě zásadní, i když se nám tím jakoby uzavírá kruh. Jde především o to, že zde je monstrum, které zabíjí, a je otázkou, jestli se ho lidem podaří nějak porazit. Je to drsné, je to namachrované a to je tak vše. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers, byl ve své době celkem dobrý Horor, ale to co nám je naservírováno v tomto pokračování, po 14 letech, to i TV Barrandov by se styděla tohle odvysílat ne ? Atmosféra celého filmu, jak z příběhu věřte nevěřte, dodávka z vesmírného materiálu, hrůza a děs a ty digitální efekty, uf. Špatné po všech stránkách. Po pěkném Hororu The Midnight Man, šlápla Gabrielle Haugh, do velkého hovna. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování se nepovedlo. Že na režisérské sesli seděl ten samý chlápek, jako u jedničky i dvojky? K nevíře. Děj je nezáživný, kostrbatý a chaotický, triky už nejsou krásně oldschoolové, ale digitální, a působí jako pěst na oko. A Gina Philips, která se mi tak líbila v jedničce, a která je ve zdejší anotaci uváděna mezi účinkujícími na prvním místě? Objeví se na deset sekund v posledním záběru. Totálně zbytečný film. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se hodně těšil na pokračování několik let a nakonec sem dost sklamany což je škoda 11 let čekáte a pak dostane te místy strašnou kameru a hrozné i efekty hold peníze dělají svoje. Co ale pochválim je návrat dodávky a její propracovanost a ten klakson ou to prostě už v prvním díle bylo dělo a tady pro mě taky a asi jediná věc co nahání strach, atmosféra byla dost slabá creepers nebyl podle mě tak propracovaný jako v předešlých dílech a to je škoda, u příběhu zavřu jedno oko a budiž ale kde bylo to napětí a hororový nádech? Doufám že si to Salva z pokračováním ujasní a napraví a nebo to předá dál. Aspoň konec napomohl hvězdě víš. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Jeepers Creepers neztrácí dech ani po mnohaleté pauze a nabízí nám trochu modernější podání této tajemné bytosti, která se objevuje jednou za 23 let. Na dvojku to nemá, ale je o něco lepší než jednička. Jen se tu musí přihmouřit oči nad digitálními efekty, které jsou hodně, ale hodně slabé, až byly směšné, ale na to se nesmí koukat, jinak film dostane hodnocení takové jako nyní má... a možná tomu lepšímu hodnocení přispělo i to, že jsem na to udělal české titulky. :D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Díky kriminální minulosti Victora Salvy bylo zamítnuto natáčení v Kanadě, práce na filmu se tak prodloužila téměř o rok a nakonec byl film natočen v Louisianě. (Corpsegrinder)
  • Třetí díl dějově nanavazuje na díl druhý, nicméně bude spojovat události, které se staly mezi prvním a druhým dílem. (SidneyP)
  • Film měl vzniknout již v roce 2008, ale pro nedostatek financí byl odložen. (Korbitch)

Související novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (více)

Reklama

Reklama