Reklama

Reklama

Zombie: Ostrov smrti

  • Itálie L'isola dei morti viventi (více)

Obsahy(1)

Hrdinové, džungle, poklad a... zombie miminko. Opravdu zvrhlé dobrodružství. Skupinka lovců pokladů má opravdu štěstí v neštěstí. U břehů neznámého ostrova sice přišli o celou loď, ale ostrov sám je plný zlata v ceně milionů dolarů. Bohužel pro ně, nejen zlata. Ohnilá těla dávno mrtvých obyvatel ostrova se pomalu probouzejí k životu, hnána nezdolnou touhou po čerstvém mase. Kdo z dobrodruhů nakonec skončí v jejich nenasytném chřtánu a kdo se zachrání? Vsadili byste raději na šikovného mechanika, krásnou dívku, nebo zkušeného kapitána? A má vůbec někdo šanci na přežití na Ostrově smrti? (Řitka video)

(více)

Recenze (59)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Sakra, tak tohle jsem opravdu nečekal. Kdyby to byla komedie, bez rozmyšlení sem fláknu pět hvězdiček. Často jsem se u filmu nasmál. Ale ono to občas přece jen funguje jako horor. Začátek je dekoračně ve stylu barandovské inscenace pro nedělní večer. Herci jsou hrozní, obzvláště jedna z hereček přehrávala tak brutálně, že jsem ji přál, aby ji sejmuli jako první, režisér ale zřejmě ví, co je to horor a tak mě s ní trápil obzvláště dlouho. První oběť je ta nejméně čekatelná. Spousta do očí bijících nelogičností. Jedna scéna zcela ukradená z Night of the living dead, další z Lodi duchů. Zombie mají docela dobré masky, ale i oni jsou často nelogičtí - jednou vypadají, že neumí do jedné napočítat, pak zjistíte, že jsou schopni člunem doplout na loď, umí mluvit, hrát na kytaru a přemýšlet. Největším překvapením pro mě byla "politická korektnost" filmu - směska herců a hereček různých "ras" a zřejmě jediný zombie film, kde je zombičkám dán stejný, ne-li větší prostor, než zombíkům. Jedná se o relugérní minimálně Fkový horor, který by se v úzkém kruhu vyznavačů mohl stát dobrým kultem. Já jsem z něj trochu na rozpacích, něčím mě zaujal (neprofesionalitou), něčím rozesmál..... U mě si to ty tři hvězdičky zaslouží - minimálně za odvahu!!!!!!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže máme tu liduprázdný ostrůvek. OK! Máme tu drsný lovce pokladů. OK! Máme tu zombíky. OK! A nakonec tu máme jakousi mysteriózní zápletku. OK! takže tohle všechno namíchat dohromady a máme tu: Kopii Lodi duchů a ještě dalších několik filmů. Naprosto zbytečný film který je ale zábavný. A o to mi šlo. ()

Reklama

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už i na mě moc! Nemá to hlavu ani patu. Herci tedy spíš ty co si na ně hrají ,ale hodně špatně ,kde jaký jiný by to zahrál líp. Nemluvě o tom ,že třeba neustále střílí jako by ty zbraně měli nespočet nábojů. Kamera je tak ameterská až to bije do očí. Obraz vůbec neprošel žádnou filmovou úpravou. Díky tomu to vypadá jak obyčejný porno jenže tady se jedná o horor. Atmosféra ta šla asi hodně daleko od filmu. Pro mě to bylo 90 minut utrpení neustále jsem koukal na stopáž a čekal ,když už to skončí. Takhle se film v roce 2006 netočí!!!!!! ()

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejspíš nějakým nedopatřením jsem se ocitla na jakési pouti v hodně špatném domu Hrůzy,alespoň takový dojem z toho mám. " Herci ",ale jedině v hodně zlým snu, byli přímo katastrofální nemehla,scény nijaké,nudné až na pár výraznějších okamžiků,které vás na chvíli probudí z naprosté letargie a k tomu všemu ještě maximálně nelogické dialogy. Postavy zmateně pobíhající sem,tam,neví co mají dělat. Pokusit se utéct s nalezeným pokladem dokud to je jen trochu možné,nebo si prostě zachránit holé krky,ale než se k něčemu rozhoupou,tak už jim veškeré zlato bude stejně na hovno. To je tedy dilema! Zombící a smrťáci v černých kápích,to už je vrchol týhle slátaniny,která se honosí žánrem horor,takže když to shrnu,italský horory zbožňuju,ale tohle je jeden velkej úlet. ()

Josefin odpad!

všechny recenze uživatele

To teda byl horor, zombie versus prokletí duchové a partička posádky co se honí za pokladem. Naprosto amatérská režie, to ať se na mě Bruno Matei nezlobí. Po stránce scénáře slátanina, herci neherci. Zvlášť úsměvný člen posádky Snoopy, který měl na triku taky Snoopyho. U mě tenhle počin padá největší rychlostí do kolonky odpad!! I never want see this film again. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Ve snímku zazní instrumentální skladba „Racing heart“. Stejná hudba je součástí soundtracku k seriálu Pecados Ajenos (od r. 2007) a objevila se i v traileru pro La Casa de al Lado (od r. 2011). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama