Reklama

Reklama

Kráska a Ošklivka

  • USA The Hottie & the Nottie (více)
všechny plakáty
Trailer

Krasavice Cristabel, kterou Nate od dětství zbožňuje, má nejlepší kamarádku June. Ta ale moc půvabu nepobrala a Nateovi chvíli trvá, než pochopí, že krása není všechno.  Romantická komedie režiséra Toma Putnama s Paris Hiltonovou a Joelem Davidem Moorem v hlavních rolích vypráví o mladíkovi, který nezapomněl na svou dětskou lásku a chce ji znovu získat. Nate Cooper zbožňoval Cristabel Abbottovou už jako malý kluk a i když má za sebou pár známostí, stále touží jen po ní. Proto se vrátí do Los Angeles, a když zjistí, že není zadaná, doufá, že se mu podaří přesvědčit ji o svých citech. Jenže to má jeden háček. Kráska Cristabel má nejlepší kamarádku June (Christine Lakinová), která zrovna moc půvabu nepobrala, a přesto jsou tyhle dvě holky nerozlučné. Bydlí spolu, chodí spolu na jógu a šly by spolu i na rande, pokud by June ovšem nějaké měla. Cristabel odmítá nechat přítelkyni doma samotnou a Nate dělá, co může, aby June dohodil nějakou tu známost. Jenže o ošklivku nikdo nemá zájem, a teprve když se s ní spřátelí a June vystoupí ze své kukly, si Nate uvědomí, že dívkou jeho snů možná vůbec není Cristabel... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

odbornicka 

všechny recenze uživatele

od tohto filmu sa hned očakáva, že škaredá je tá dobrá a krásna je tá mrcha. Že pekná Paris je bohatá a kamaráti sa len so svojími modelkovskými kamoškami.. A hlavná zápletka sa bude ovíjať okolo nejakého princa, ktorý má záujem o Paris, ale nakoniec zistí, že dobré srdco má jej kamoška a tú si vezme a budú šťastní až do smrti.. Priebeh filmu ma celkom prekvapil, lebo Paris je nielen v roli krásnej, ale aj dobrej. Ide jej o dobro nechutnej kamošky, ktorá sa ani nesprávala milo. Po tom ako sa zmení aj tá škaredá na peknú si chlapík uvedomí, že si s ňou viac rozumie.. Paris to zoberie v pohode a dopraje kamoške len to najlepšie. Takže dá sa povedať, že ma tento film trochu prekvapil. Nemám rada úplne predvídateľný dej už z obalu. Ale stále herecké "výkony" stoja za odpad, takže za ** ()

karinakari odpad!

všechny recenze uživatele

Ach bože!!!! Víc po shlédnutí TOHODLE nejde ani říct..To že je Paris "úžasná" herečka ví všichni, ale ona snad není ani člověk??!! Přijde mi, že i můj pes by dokázal zahrát její roli líp (no dobře můj pes asi ne, ale její čivava určitě). Sice musím uznat, že v tomhle filmu dokáže i vést dialogy (mám v paměti film, kde neřekla ani slovo, jen bylo slyšet, co si myslí v hlavě), ale i tak to teda stojí za starou bačkoru. Kdyby se na ní aspoň hezky koukalo, ale jen když si jí vybavím, vrací se mi zpět mé dětské noční můry. A námět typu "z ošklivky kráska a já se do ní zamiluju" není taky zrovna originální. Mohli jsme to vidět i v stupidní telenovele Ošklivka Betty. Bohužel, musím poznamenat, že jsem viděla i horší paskvily, ale to nemění nic na tom, že tohle je odpad odpadní nejodpadnější. ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Už od dětských let byla blonďatá Cristabel /Paris Hilton) idolem všech okolních chlapců. A už od dětských let byla ošklivka June (Christine Lakin) naopak jejich postrachem. I v dospělosti ale tyto dívky zůstávají pospolu, a kdo by si chtěl s Cristabel něco začít, musí nejdřív "přejít" přes June. A to je případ i Nata (Joel Moore), který si po posledním rozchodu se svojí dívkou uvědomí, že bez Cristabel, své dětské lásky nemůže žít... Uff. Nejdříve jsem celý film chtěl ohodnotit jediným slovem, ale pak jsem si uvědomil, že zrovna toto slovo by tu asi neprošlo, navíc nehodlám morálně kazit diváky, kteří by náhodou se na tento film chtěli přece jen podívat. Radím dobře - nedělejte to. Film je tak neuvěřitelně hloupý, že se mi nechce věřit, že by si scénář nenapsala Paris Hilton sama. I když si výše zmiňovaná hraje na onu krásku, už v první scéně, ve které se objevila se mi chtělo zvracet. Naproti tomu u "ošklivky" Christine Lakin bylo jasné, že se stačí umýt, a hnedka je jasné kdo je tu král(ovna). No nic, přežil jsem to, a to je nejdůležitější ... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jednu jedinou hvězdu, tkerou jsem ochoten dát, je jen čistě za starou, známou ze seriálu Krok za Krokem a pořád krásnou ( samozřejmě až v v druhé půli filmu) Christine Lakin a k tomu ještě pořád nezapoměla komediálně hrát, zde zachraňuje co se dá, ale sama na to zkrátka nemá. Paris ji nepomáhá, sice se na ní také pěkně kouká, ale ona je sand opravdu jak odlitá z plastu, Joel Moore je také takový břídil, nevím kde ho vyhrabali, sám vypadá dost škaredě. Scénář, děj, kamera je děs, o tom nemá ani cenu se zmiňovat, k tomu všemu ještě maximálně předvídatelnej, nebýt Christine Lakin, tak jasný odpad. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Pche. Hoci sa mi slečna Hiltonová nepáči a hrať by mala tak nanajvýš okoloidúcu či postávajúcu na zastávke MHD, film som dopozeral, pretože sa k nemu podávala Spišská hruškovica a tú ja môžem za každých okolností. Na začiatku so mal v úmysle film premenovať na Ošklivka a ošklivá Ošklivka, no pár deci hrušky spravilo nielen svet, ale aj Hiltonku krásnejšou. Dva deci a ešte jedno poldeci na odchod. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Paris Hilton byla za svůj výkon ve filmu v roce 2008 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku. (Pepinec)
  • Za první víkend tento film vidělo průměrně v jednom kině jen 28 diváků. (HappySmile)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii, a to po dobu méně než 5 týdnů. (rafix)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama