foto

James Hampton

  • nar. 9.7.1936 (81 let)
    Oklahoma City, Oklahoma, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Božské poslání
2014 Big Stone Gap
Flutter
2012 Association, The
Last Ride, The
2011 Jacob
2010 Underground Entertainment: The Movie
2009 Smrtící exploze
2000 Danny and Max
Lost in the Pershing Point Hotel
1996 Smrtící bumerang
1991 Giant of Thunder Mountain, The
1990 Zesil to!
1988 Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach
1987 Školák vlkodlak 2
1985 Školák vlkodlak
1984 Hořící postel (TV film)
1982 World War III (TV film)
1981 Condorman
Stand by Your Man (TV film)
Through the Magic Pyramid (TV film)
1980 Hangár 18
1979 Čínský syndrom
1978 Kocour z vesmíru
Thaddeus Rose and Eddie (TV film)
Three on a Date (TV film)
1977 Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Bunco (TV film)
1976 Hawmps!
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
Force Five (TV film)
Mackintosh and T.J.
Podivná spravedlnost
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 Nejtěžší yard
1973 Muž, který miloval Kočičí tanec
1972 Kůň Justina Morgana
1970 Modré uniformy
1968 Fade-In (TV film)

TV seriály

1997 Fired Up (TV seriál)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
Teen Wolf (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1983 Boone (TV seriál)
Goodnight, Beantown (TV seriál)
Mama's Family (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
Maggie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Kaz (TV seriál)
Mary (TV seriál)
1977 The Red Hand Gang (TV seriál)
1974 Run, Joe, Run (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 Cimarron Strip (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 Katie Joplin (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Linc's (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
The Tony Danza Show (TV seriál)
1996 American Pie (TV seriál)
Boston Common (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace