foto

Glenn Morshower

  • nar. 24.4.1959 (58 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Glenn Grove Morchower se narodil v Dallasu, Texas. Hereckou kariéru začal ve věku 12 let v divadle v Dallasu. Ve věku 15 let začal dělat televizní reklamy a v 16-ti letech už točil svůj první celovečerní film. Získal hlavní roli v komedii DRIVE - IN. Po absolvování vysoké školy v roce 1977 se Glenn přestěhoval do Hollywoodu. V roce 1978 si vzal svoji středoškolskou lásku Carolyn. Společně mají dvě dospělé děti.

Glenn hrál v mnoha televizních seriálech a je znám především z rolí vojáků, nebo agentů tajné služby. Jednu takovou ztvárnil v seriálu 24 HODIN, kde hrál právě agenta tajné služby Aarono Pierce. 5. května v roce 2008 se objevil také v epizodě televizní soutěže World Poker Tour, kde skončil na šestém místě.

Petr "O.Peta" Ondrášek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aftermath
Bomb City
Curvature
2016 Když se zlomí větev
2015 Apples & Oranges
Hoovey
Temné kouty
The Doo Dah Man
2014 Ask Me No Questions
Flutter
2013 Nemocnice Parkland
Po zániku Země
2012 Backwards
Rogue Assassin
2011 Divoká karta (TV film)
Legenda o Pekelné bráně
Moneyball
Transformers: The Ride - 3D
Transformers 3
X-Men: První třída
2010 Podivní
Psychic Experiment
Waiter, The
2009 Desdemona: A Love Story
ExTerminators
Level 26: Dark Origins
Muži, co zírají na kozy
Smrtící exploze
2008 Grizzly Park
2007 Delta fór
2006 Striking Range
Všichni královi muži
Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla
2005 Dobrou noc a hodně štěstí
Ostrov
Rukojmí
Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2004 Národní bezpečnost (TV film)
Poslední výstřel
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Commission, The
Gacy
Jádro
2002 Krvavá stopa
2001 Černý jestřáb sestřelen
Pearl Harbor
2000 Ten, který přežil (TV film)
1999 Jack Bull (TV film)
King's Pawn (TV film)
My Little Assassin (TV film)
Wonder Cabinet, The (TV film)
1998 Godzilla
Phoenix
12 Bucks
1997 Air Force One
Auto na útěku (TV film)
1996 Nevinné oběti (TV film)
Perfektní vražda (TV film)
Pistol Pete (TV film)
1995 Cesta na smrt
Lebkouni IV: Tělo a duše (TV film)
Skica smrti 2 (TV film)
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
Děti tmy (TV film)
Divoká řeka
Star Trek VII: Generace
Vojna není kojná
1993 Angel Falls (TV film)
Banner Times (TV film)
In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Precious Victims (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
12:01 (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Narušitelé (TV film)
Přepadení v Pacifiku
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Tagget (TV film)
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Follow Your Heart (TV film)
Za ranního rozbřesku (TV film)
1989 Patrola prokletých
Roe vs. Wade (TV film)
Tango a Cash
1988 Obranná hra
Rock-A-Die Baby
1984 Experiment Philadelphia
1982 Velká zkouška (TV film)
1981 Few Days in Weasel Creek, A (TV film)
Mrtví a pohřbení
1976 Drive-In

TV seriály

2017 I'm Dying Up Here (TV seriál)
Lingchi (E09)
The Return (E05)
The Cost of a Free Buffet (E03)
další epizody (4)
Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 17 (S02E04)
Part 16 (S02E03)
Part 15 (S02E02)
další epizody (4)
Supergirl (TV seriál)
Better Angels (S01E20)
Myriad (S01E19)
Blood Bonds (S01E09)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 12 (S01E12)
Part 11 (S01E11)
Part 10 (S01E10)
další epizody (6)
Code Black (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Red Faced (S01E06)
2014 Manhattan (TV seriál)
A New Approach to Nuclear Cosmology (S01E05)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Stopa (S01E18)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
Dreamworld (S06E02)
2012 Dallas (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
4400 (TV seriál)
Till We Have Built Jerusalem (S04E07)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S06E13)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
Day 5: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S05E23)
Day 5: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S05E22)
další epizody (15)
2005 Closer (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S04E24)
Day 4: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S04E20)
2004 Deadwood (TV seriál)
Lékařské záhady (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S03E24)
Day 3: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S03E23)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
další epizody (7)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Karen Sisco (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Severka (S03E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S03E02)
Day 3: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S03E01)
Day 2: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S02E22)
další epizody (5)
2002 American Dreams (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
4:00 p.m.-5:00 p.m. (S01E17)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (S01E16)
8:00 a.m.-9:00 a.m. (S01E09)
další epizody (5)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
4:00 a.m.-5:00 a.m. (S01E05)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
další epizody (4)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Krutá říše (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
The Time Is Now (S02E23)
The Fourth Horseman (S02E22)
Akta X (TV seriál)
Andělské duše (S05E17)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Viper (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Odboj (S02E12)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Tajuplný svět Alex Mackové (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Moje loď (S06E18)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Špičkový výkon (S02E21)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)

Dokumentární

2015 Remember the Sultana
1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace