Reklama

Reklama

Bliss má ráda rock a její život v americkém maloměstě kdesi v Texasu stojí za dvě věci. Matka jí nutí do příšerných soutěží krásy, na nichž si načančané slečinky nepřejí nic než světový mír, uhihňaný spolužačky jsou na pěst a brigáda servírky taky není nic moc. Jednou však s kámoškou narazí v sousedním městě na drsný závody na kolečkových bruslích a její život se rozjede na plný obrátky... Film o holce, která na lokální soutěž krásy neváhá přijít s modrým přelivem, natočila slavná Drew Barrymore (Charlieho andílci) a ve filmu si i zahrála jednu ze závodnic. Hlavní postavu Bliss hraje talentovaná nastupující hvězda Ellen Page. Ta se objevila například v trojce X-Men, ale proslavila se především svou rolí ve skvělé komedii Juno, za níž byla dokonce nominovaná na Oscara. Ellen ohromuje filmový svět nejen nepopiratelným hereckým talentem, ale i zvláštní neokázalou krásou, která ji předurčuje k rolím silných sympatických hrdinů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (580)

Ant 

všechny recenze uživatele

Film, který tu dlouho chyběl a kupodivu nám ho dala zrovna Drew Barrymore. Z určitého pohledu je tu celkem originální námět a ikdyž jsou postavy většinou šablonovité, mají napsaný výborný scénář a v praxi fungují dokonale. Už vzpomínaná nemožnost zařadit děj do nějakého časového období je skvělá věc. Whip it má zkratka tak bezstarostnou a optimistickou atmosféru, že mu všechny chyby rádi odpustíte, navíc filmu, kde hraje Juliette Lewis i Daniel Stern nemůžu dát míň než 4*. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pro pořádek. Drew B. moc nemusím, Ellen P. pro mě stále čeká na zlomový film a nejlepší byla v Hard Candy a do třetice, Juliette L. vypadá furt na dvacet:). Bez očekávání jsem teda vkročil do neznáma a... díky za to! Bez očekávání, (+-)bez znalosti obsahu, trailerů a čehokoliv podobného to byl velmi příjemný, osvěžující a zábavný příklad, jak strávit dvě hodiny. Všechny postavy jsou v podstatě fajn, kvalitních herců se tady našlo opravdu dost (čekal jsem parodii na "cihlovou scénu" pro Daniela Sterna, ale ten pán si to opravdu dával s přehledem!). Příběh neruší, i když pár slabšími, ale nutnými momenty si projde (Bliss a její láska...). Krom toho, sakra, kterýmu chlapovi vadí koukat na pěkné holky v síťovaných punčochách a se sexi přezdívkami?:-) Jednoduchá zábava prakticky pro každého s dosti vtipnými momenty a trochou nadhledu především režisérky... ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nejdriv jsem tipovala sedesatky. Pak sedmdesatky. Posleze jsem slevila na osmdesatky. A pak jsem uvidela YouTube a doslo mi, ze americky zapadakov a spravne vybrana clona umi nevidane. Brusle leti tryskem vpred, cas leti tryskem vzad a ja poletim tryskem znovu. Protoze jsem maniak do brusleni. Protoze me bavi travit cas s Ellen Page. Protoze Drew Barrymore nebyla takhle roztomila od E.T. Protoze hazim klice do obili. 90 ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ellen Page je kouzelná, je to krásná milá holka, přitom působí tak obyčejně a reálně, že s ní člověk její pády prožívá mnohem intenzivněji.Navíc dokonale zapadá do mírně retro atmosféry filmu. Upřímně Drew Barrymore jako herečku nemusím. Nesnáším její rozjuchané přehrávání a koulení očima, fyzicky se mi nelíbí, čili veškeré romantické filmy s ní jsou pro mě utrpením, navíc jsou to ve většině případů hovadiny samy o sobě (Nepolíbená). A ač a právě protože je Vyfič vlastně jen taková hodně jednoduchá zábavná jednohubka, jako režisérce bych Drew mohl přijít na chuť. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Drew Barrymore? Nečekaně výborné! Film Vybíjená se může jít zahrabat. Jednoduchý příběh ze zapadlého městečka, kde každý hledá nějakou zábavu, jak zabít čas. Typicky americké a pro mě to bylo skvělé osvěžení dne, které mě mile překvapilo a v dobrém slova smyslu pobavilo. Ellen Page jde do řebříčku mých top oblíbených hereček. Vybírá si skvělé role a na její filmy budu čekat s očekáváním a zároveň se zvědavostí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Detroitu, v Michiganu a mnoho bruslařek z filmu působí v Detroitském Derby team. (sir-dave)
  • Ze všech týmů ve filmu je skutečný pouze tým s názvem Holy Rollers. (Cheeker)

Související novinky

Juno bruslí a líbá holky

Juno bruslí a líbá holky

18.01.2008

Komedie ze života Juno vesele sbírá nadšené recenze, filmové ceny i miliony dolarů a o její hlavní představitelce, dvacetileté Ellen Page, se čím dál hlasitěji mluví jako o obrovském hereckém talentu… (více)

Reklama

Reklama