Reklama

Reklama

1303 góšicu

  • Japonsko 1303号室 (více)

Obsahy(1)

Sayaka je nadšená z toho, že má konečně svůj vlastní byt, a proto pozve své nejlepší přátele na oslavu. Nicméně uprostřed párty se stane něco strašného, Sayaka se začne chovat divně a vyskočí z okna. Její rodina je zdrcena, nikdo nechápe proč to udělala. Sayaka nikdy neměla sebevražedné sklony. Její sestra Mariko to tak nenechá a začne pátrat po příčině události. Zjistí, že to není první sebevražda v tomto bytě. Ačkoli není Mariko v žádném případě pověrčivá, její dosavadní zkušenosti se zhroutí v momentě, kdy se setká se zlem, které si ani nedokážeme představit. (topr harley)

(více)

Recenze (17)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zápletka je všední a neoriginální, jak jen v japonských horrorech poslední doby bývá, v tomhle ohledu žádné překvapení. Ale Japonci pořád umí dobrou atmosféru. Tohle je takové spíše psychologické drama (byť s nevyhnutelnou duchařinou), na němž se mi docela líbilo, že se postupně věnoval třem různým lidem a post hlavní hrdinky byl docela putovní (než se cyklus uzavřel). Atmosféru to mělo tu a tam výbornou. Stejně tak hudbu. A jo, dvakrát jsem se dost lekl, několikrát měl husí kůži. Takže jsem vlastně docela spokojen, byť to zcela určitě mohlo být lepší. 3,5* ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Priemerná japonská ducharina.V Európe máme strašidelné staré domy,hrady a zámky no a Japonci majú strašidelné moderné obytné domy a mrakodrapy.No ale duchom je to asi aj tak jedno.Japonci veľmi často v svojich horroroch majú nejaké to strašidelné dievčatko,ba majú to skoro ako povinnosť..Ani ten film nie je výnimka,aj tu je malé dievčatko,aj keď nie až také strašidelné.Ináč je v tomto filme všetko čo má byť,nejaké to prekliatie,dlhovlasý pomstychtiví duch,telefónny hovor mŕtvej sestry atď.Kto už videl viac horrorov z Japonska,tak sa mu bude zdať,ako keby sa to všetko stále opakovalo v trocha pozmenenej podobe stále dookola. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se nepovedlo. A to vůbec. Čekal jsem další Japonskou duchařinu takže film šel hezky na noční promítání. Ale to co se událo byla blbost. Od začátku do konce nuda, a tuna keců které mě nebavily. Atmosféra totálně nulová a lekací scény nefungovaly ani trochu. Herci byly celkem strašný a neuměly vůbec hrát. Jen se protloukají naprosto nudným příběhem kterej se prostě nerozjel. Nuda a šed jedna hvězda za konec kterej měl něco do sebe. Ale tohle považuju za jedno z nejhorších co Japonsko vytáhlo. Aspoň že remake nemůže být horší. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách naprosto průměrnej duchařskej horor, ale fakt naprosto průměrnej. Lekačky téměř žádný, pointa s týrající matkou uboze nedostačující a atmosféra skoro žádná a to ani nemluvim o tom, že něco jako vysvětlení skákání z toho balkónu tu moc neni. A jestli si někdo myslí, že by to mohl zachránit vygradovanej konec, tak má sice pravdu, ale nestalo se, ten byl snad ze všeho nejhorší, i když něco, co by se dalo označít za napětí tam bylo ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slaboučká japonská duchařina, kde se veškerá "hrůza" děje způsobem buď navýsost profláklým (bubák stojí/projde v pozadí), nebo samoúčelným, ničím nepodloženým (když zazvoní telefon, půjdu ho zvednout a bát se budu až toho, co uslyším; tady však začne hučet hudba, hrdinka vykulí oči a dvě minuty se vyděšeně plouží k vyzvánějícímu mobilu, i když se doposud nic divného nestalo!). A konec jsem nepobral, takže tak... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama