Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Výtečně vystavené drama se skvělím Jamesem Gandilfinim v hlavní roli. Neméně přesvědčivě mu sekundují Kristen Stewart v roli ztracené mladé prostitutky a Melissa Leo v roli smrti dcery zničené manželky. Ta opravdu krásně zahrála zdrcenou matku, vyhýbající se lidem, uzavřené do svého smutku. Na druhou stranu vnáší do filmu neskutečně vtipné momenty, je úžasná. Téměř celý film se odehrává v charismatickém prostředí New Orleans, které dodává filmu spolu s herci jedinečnou atmosféru. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tohle drama potěšilo. Nebylo to přehnaný. Vyvážené dialogy s dobrými hereckými výstupy udržovalo situaci přiměřeně uvěřitelnou a emocionálně vypjatou. Záchrana 30 letého nenaplněného vztahu zatíženého traumatem, prostřednictvím mladistvé striptérky. Člověk by automaticky čekal, že tomu bude přesně opačně. :-) Tohle bylo vážně milé. Asi nejlepší role Kristen Stewart společně s Runaways. 76% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Svět podle Mallory je pro mě přesně ten typ filmu a dramatu, u kterého už od začátku vím, že mě nebude bavit. Pak na to koukám dvacet minut a říkám si, že mi ty postavy vůbec nic neříkají a začínám usínat. A usínám a usínám až se v mdlobách dokopám do závěrečných minut a do pozejtří si vlastně ani nezapamatuju, na co jsem to koukal. Jediným plusem jsou herci, ale jejich role jsou podle mě tak nezajímavé, že je škoda, že ve filmu vůbec jsou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Indie dráma, ktorá ma nenechala chladným. A to už hlavne vďaka horúcemu sexuálnemu hereckému prejavu Kristen Stewart, ktorá si zaslúži pozornosť divákov a aj možnosť zabudnúť na jej bláznivé ´´twajlatovské´´ obdobie. Šikovne a odvážne napísaný scenár, obsahujúci množstvo realisticky vyznejúcich scén je ďalším základným kameňom kvalít tohto malého, ale silného snímku. ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Není to žádný film příběhem plným utopistických věcí a činů, jak tomu tak často bývá. Prostě reálné drama ze života, které i podle toho končí. Normálně bych řekl, že by mě film s tímhle dějem nemohl vůbec ani bavit a že by mě ten konec zklamal. Ale tohle je prostě nějaká super výjimka, protože vážně dokáže upoutat a zaujmout a divák se vůbec nenudí a film si vážně užívá. Čtyři hvězdy určitě. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Jake Scott a návrhářka kostýmů Kim Bowen procházeli spolu s Kristen Stewart různé striptýzové kluby, aby se připravili na její roli Mallory. Během této doby jí byla od majitelů klubů nabízená práce, poněvadž nevěděli, že se jedná o herečku. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Mallory) sa na striptízové scény pripravovala dva týždne s profesionálnou erotickou tanečnicou a pravidelne od striptérskej tyče odchádzala s modrinami. (Cherry_Bomb)
  • Na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýček Tony Scott, a to jako výkonní producenti. (sir-dave)

Reklama

Reklama